• Ново
за Samsung Galaxy A13, 5G/A04S Кожен калъф-портфейл с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация, Флип-Награда, калъф за телефон, устойчив на удари калъф за жен?

за Samsung Galaxy A13, 5G/A04S Кожен калъф-портфейл с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация, Флип-Награда,

BGN 5.33

1. 【Съвместима модел】 : Здрав калъф от изкуствена кожа с флорални оборудван, съвместим с Samsung Galaxy A13, 5 G/A04 S [6,5 инча]; Моля, проверете модела на мобилния телефон, преди пускането на поръчката, за да се избегне неправилно пазаруване.Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси по всяко време.Компанията POONLOON се занимава с професионални продажбите, независимо от това, когато ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема. 2. 【 Дизайн чантата си "всичко в едно" и RFID заключване 】Тази чанта-портфейл за Samsung Galaxy A13, 5 G / A04 S е предназначен за намаляване на обема на портфейла и за защита на вашия телефон.Той има 3 слотове за карти и джоб по цялата дължина за съхранение на лична карта, шофьорска книжка и няколко на брой.Междувременно, слотове за карти с памет са проектирани с функция RFID заключване, тя може да избягвайки сигнали за сигурността на вашата интимна информация. 3. 【Висококачествена изкуствена кожа и пълна защита 】 : Кожени чанти-портфейли POONLOON Samsung A13, 5 G / A04 S точно изработени от изкуствена кожа.Тези седалките са подбрани по качество, здравина, характер и песъчинки.Мек вътрешен корпус с противоударной кант предпазва вашия телефон от драскотини, падания и удари.Изпъкнали уши около обектива ще камера.За вашия телефон се предвижда цялостна защита. 4. 【Многофункционален калъф】 Калъф-книжка Galaxy A13, 5 G / A04 S може да се сгъва като поставка за контролирано ъгъл на гледане, за да освободи ръката си.Здрава магнитна закопчалка леко и сигурно, държите всичките си ценни вещи на място.Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове и функции, без да махате калъф.С подвижна каишка за съвсем малък, осигуряващ допълнителен начин на захващане.Дизайн на чантата "Всичко в едно" е подходящ за ежедневието на жените и мъжете и бизнес пътувания. 5. 【Доживотна гаранция за подмяна на 】 Ако нашите седалките-портфейл срещнете някакви проблеми с неискусственными продукти, можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви изпратим друг нов кожен калъф безплатно.

Подробности

Избор на клиенти