• Ново
Калъф HualuBro Samsung Galaxy S20 FE, Ултра-устойчив на удари Калъф за телефон от Изкуствена кожа Премиум-клас с отделение за карти Samsung Galaxy S20 FE 5G и 4G Калъф за вашия телефон (Оранж?

Калъф HualuBro Samsung Galaxy S20 FE, Ултра-устойчив на удари Калъф за телефон от Изкуствена кожа Премиум-клас с отделение

BGN 3.00

Кожен калъф за мобилен телефон, разработен специално за смартфон Samsung Galaxy S20 FE 4 G 5 G (6,5 инча).Моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите.Калъф Samsung Galaxy S20 FE е изработена ръчно от висококачествена мека изкуствена кожа и твърди материали PC.Калъф от изкуствена кожа ръчно изработени, което придава елегантен и модерен външен вид.Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S20 FE е оборудван с 2 слота за карти, в които да съхранявате удобно и дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност и на други карти пътя, не с представянето на портфейла на улицата.Ултра-лек дизайн и перфектно кацане, които придават на вашия смартфон минимален обем.Бързо и лесно инсталиране корпус с капаче осигурява отлична защита от надраскване, scuffs и други повреди.Калъф Samsung Galaxy S20 FE е отличен мек елегантен външен вид и нескользящую кожена повърхност.Точен приятелка и дизайн осигуряват пълен достъп до всички бутони, пристанища, четири високоговорителя и камерите.Слот за карта с памет.Ултра-устойчив на удари калъф-броня от изкуствена кожа Hualu Bro премиум-клас с отделение за карти с памет за Samsung Galaxy S20 FE 5 G и 4 G калъф Кожен калъф Hualu Bro Samsung Galaxy S20 FE - това е не само добра защита на вашето устройство, но и украса, подчеркивающее вашия стил и выделяющееся от масите.Ние се фокусираме върху изтънченост и внимание към детайла във всеки аспект от нашите продукти.Той е подходящ за ежедневието и за бизнес пътуване. Съвместимост : Кожен калъф за мобилен телефон е съвместим само със смартфон Samsung Galaxy S20 FE 4 G 5 G (6,5 инча) Основни характеристики : 1. Калъф за телефон Samsung Galaxy S20 FE е изработена ръчно от висококачествена мека изкуствена кожа и твърд материал за PC. 2. Стилен калъф Samsung Galaxy S20 FE ръчно изработени той придава елегантен и модерен външен вид. 3. Лесен достъп до всички бутони, пристанища, четири високоговорителя и камерите, без да махате чанта-портфейл за Samsung Galaxy S20 FE. 4. Вграден държач с 2 слота за карти ви позволява да съхранявате удобно и дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност и на други карти пътя, не с представянето на портфейла на улицата. 5. Ультратонкая лека делото със стил и перфектно кацане, която придава на телефона си, и за минимална сума. 6. Мека гладка външна повърхност с неплъзгащи кожена повърхност с гърчове, лесен за управление и предлага на вашето устройство ефективна защита.Защо избра Hualu Bro?Hualu Bro Марка Hualu Bro - това са висококачествени продукти на разумни цени.Нашите калъфи стилно проектирани и произведени с най-голяма грижа, за да осигури точна подгонку под ежедневни функционалност за вашето устройство.Ние сме изцяло фокусирани върху качеството и обслужването на клиентите, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.

Подробности

Избор на клиенти