• Ново
Antsturdy за Motorola Moto G Stylus 2020 Чанта-портфейл, флип-надолу Защитно покритие-Фолио от изкуствена кожа с каишка на китката [Заключване на RFID] [Джоб с цип] Титуляр за кредитни ?

Antsturdy за Motorola Moto G Stylus 2020 Чанта-портфейл, флип-надолу Защитно покритие-Фолио от изкуствена кожа с каишка

BGN 1.33

[Комбинирана модел] :
Съвместим само с Motorola Moto G Stylus 2020 г. (6,4 инча) (Ps : не Moto G Stylus 2021). Моля, проверете модела на вашия телефон преди да купите този продукт.
. [Луксозна изкуствена кожа] :
Високо качество на% 100 ръчна изработка, изработен от луксозна изкуствена кожа + вътрешна обвивка от TPU, кожена повърхност е водоустойчив, устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци.Кожен защитен калъф произвежда дълбоко впечатление.Той е удобен на пипане, практични и лесни за поддръжка, а и деликатен процес на шиене и разкрой отточен квалифицирани работници.
. [Мултифункционален портфейл с цип с RFID заключване] :
С джоб с цип, в който може да се съхранява повече монети и любопитни факти, той може да поддържа 3-важните притежателя за визитни картички с отделения за лични карти или кредитни карти, на лицевата и вътрешната страни на всеки има страничен джоб за съхранение на пари или визитни картички.Той може да блокира сигнали радиочестотна идентификация и предотвратяване на защита на информацията за вашата карта от неправомерни скенери.В рамките на защитен джоба се използва защитен материал на технологията за радиочестотна идентификация-скрининг за защита на вашата карта от кражба.
. [Функция на преносим гривна и стъпенките] :
Дайте преносим гривна от изкуствена кожа, свързан с защитен калъф за чантата си.Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.Здрава магнитна бутон постоянно държи кожен калъф затворена и по-ефективно предпазва вашия телефон.Вътрешен калъф от TPU оборудван с точни разположени бутони за удобство на докосване и бързи реакции.Мека вътрешна обвивка от TPU предпазва вашия телефон от удари амортизирующими и противоударными ръбове.
. [Antsturdy Service ] :
Ако нашите продукти някакви проблеми с качеството, моля, веднага се свържете с нас в рамките на 6 месеца след получаване на продукти, и ние веднага ще решим проблема с качеството на продукти за вас, За да замени или на гаранционния решаване на проблеми, просто ни изпратете имейл, за да се свържете с продавача директно през една витрина на магазин : Antsturdy.

Подробности

Избор на клиенти