• Ново
Чанта-портфейл Takfox за Samsung Galaxy A51, Калъф-джобен формат на Galaxy A51 от изкуствена кожа с 9 Отделения за карти, Титуляр-Награда, Панти Магнитен Сменяем калъф за телефон и к?

Чанта-портфейл Takfox за Samsung Galaxy A51, Калъф-джобен формат на Galaxy A51 от изкуствена кожа с 9 Отделения за карти,

BGN 25.65

?[Съвместимост] Професионален свалящ-джобен формат 2 в 1 луксозен вид и нежна на допир, като е съвместим с Samsung Galaxy A51 [версия 4 G]. ?[Многофункционален] Чанта-портфейл Samsung a51 с 9 отделения за карти, 2 отделения за пари удобно съхранява няколко кредитни карти, пари, лична карта, снимки на влюбените или на детето.Изпълнение на ежедневните си нужди на улицата. ?[Неща] Чанта-портфейл за samssung a51, изработен от висококачествена изкуствена кожа, магнити и КОМПЮТЪР, нетоксичен и екологичен.Подвижна тънък калъф с магнитна капак може да се използва отделно, ако понякога трябва просто калъф Galaxy A51. ? [Чудесна защита] Тази чанта-портфейл Galaxy a51 за телефон осигурява защита от надраскване, ежедневното износване и леки спадове, пази вашия телефон издръжлив и модерен. ?[Чанта-портфейл за Samsung Galaxy A51] Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички бутони.Функция за стойка за по-удобно гледане на видео, четене и гледане на лице.Поставка.Характеристики : ★ 100% чисто нов и високо качество. ★ Луксозна изкуствена кожа придава елегантен и класически вид. ★ Вградено 9 слотове за карти, 2 слота за пари и 1 слот за лицензи, достатъчно място за всичко, което ви трябва. ★ Функция стойка за по-удобно гледане на видео, четене и гледане лице в лице. ★ В комплект с твърд калъф за телефон със солидна магнитна заден панел, сменяеми и компактен. ★ Каишка за китката за по-удобно носене на ръка, всичко е подравнен, идеален за ежедневна употреба. ★ Подходящ за жени, мъже, възрастни и перфектно се съчетава с повечето чанти и облекло. ❤️❤️Тази чанта-портфейл-страхотна идея за подарък за рождения ден и празник на ❤️❤️ Съвместим с : Samsung Galaxy A51 [версия 4 G] Помещение включва : 1x чанта-портфейл за Samsung Galaxy A51 [серия Ypul] [версия на 4 G] 1x каишка за ръка Надеждност, след като услуга : 1. Връщане в рамките на един месец и гаранционно обслужване в рамките на една година. 2. Вашето максимално удовлетворение е нашата основна цел. 3. Просто се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще бъдем тук с вас по всяко време.

Подробности

Избор на клиенти