• Ново
Libeagle е Съвместим с калъф за Samsung Galaxy Z Fold 2 [Кожата на гърба] [Емкостная дръжка и скрит на писалка притежател] [Защита от магнитни вериги] [Регулируема поставка] [Безжич?

Libeagle е Съвместим с калъф за Samsung Galaxy Z Fold 2 [Кожата на гърба] [Емкостная дръжка и скрит на писалка притежател]

BGN 1.67

[Висококачествена луксозна кожа] от Задната страна на този своята практика обработена висококачествена веганской кожата, която не само ще ви представим един наистина елегантен и луксозен начин на живот, но и ще предостави отлична усещането за изключителна мекота на допир без пръстови отпечатъци. [В комплект емкостная дръжка и вграден скрит държач за писалка] Вътре вградени скрито гнездо за писалка е емкостная дръжка с мек силиконов фитил, който удобно се намира в непосредствена близост до екрана на телефона, ще можете да я използвате за обикновено писмо и плавно рисуване (емкостная дръжка подходяща за предната част на телефона z fold и вътрешния екран).Освен това, можете да се справя със себе си навсякъде, благодарение на вградения скрит гнездото за писалка рамките на панти, за да се избегне загуба на пера и драскотини (емкостное перо идеално се съчетава с притежателя на писалка). [Пълна магнитна защита на пантите] Идеално осигурява пълна защита на пантите на 360 °. Във всяка защита на шарнира и предната част на капака са вградени по 3 магнита, които могат да се свързват заедно, за предотвратяване на отваряне на панта при използване на предния екран. [Удобна регулируема поставка за краката и поддръжка на безжично зареждане на] В този джоба има вградена регулируема поставка за крака с 3 различни ъгли на наклона, можете да сложите смартфон с този калъф на масата, за да гледате видео, под удобен ъгъл със свободни ръце.И този калъф поддържа удобна безжична зареждане. [Допълнителна защита на екрана и камера] Повдигна перваза на 1 мм по-горе на екрана и камера, което осигурява по-голяма защита от драскотини и повреди.

Подробности

Избор на клиенти