• Ново
Аксесоари за парти в гореща кола, на фона на плат за партита в гореща кола с размерите на 5x3 фута. Подходящи за декорация на партита за момчета и момичета.

Аксесоари за парти в гореща кола, на фона на плат за партита в гореща кола с размерите на 5x3 фута. Подходящи за декорация

BGN 2.33

[Размер на изделия] - 5 X3 метра, 150 см ширина × 90 см, цветна.Размисъл или избледняване, модел реалистична.Силно усещане за трехмерности. [Дизайн подарък] : С прекрасен фон, той е много подходящ за момчета и момичета, за да празнуват. [Висококачествени материали] Накити са изработени от екологично чисти и безвредни материали, които са трайни, нетоксични и безвредни за възрастните.Можете да го използвате с доверие. [Незабравими спомени], за да проверите за тематични партита са подходящи за повечето дейности, като трапезария, мъжки и женски партита, декорация на залата. [Гаранция обслужване] Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или след получаването на стоката, вие можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви предоставим възможно най-доброто обслужване.Опаковъчен лист : Размери : 5 "x 3' фута 1 x фон за партита в гореща кола (в сгънат вид) За материали : винил 1. В сравнение с винилови или други материали, той не се колебае, безшевни, не отразяващи и трайни 2. Дигитален печат.Дизайнът е много реалистичен. Силно стереоскопичен чувството 3. Подкрепа за гладене и пране.Могат да бъдат повторно използвани по няколко пъти.

Подробности

Избор на клиенти