• Ново
Ретро Селски Дървена Дъска Фон За Снимки Винил 7x5ft Поздрави и Една Чаша за Снимка Фон 30th 40th 50th Рожден Ден Украси За Партита Фотобудки Студиен Подпори Банер Аксесоар?

Ретро Селски Дървена Дъска Фон За Снимки Винил 7x5ft Поздрави и Една Чаша за Снимка Фон 30th 40th 50th Рожден Ден Украси

BGN 2.33

Материал : винил.Използва се за душата на дете, новородено, партита по повод рождения ден и за всяко друго събитие. Размер : 7x5 фута (210 см х 150 см).Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси.Материал : винил (не изчезва).Характеристики : Светопоглощающий, не показва, безшевни.Джоб няма.Тип : компютърни печат за реализъм. За : с различни размери за сватба, одолжения, деца, празнични партита и т.н. Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.Забележки : 1. Материал винил, не изчезва.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста. 2. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде по-1.2 м.So ние трябва изпращане на стоките в сгънат вид.По-долу са показани начини за премахване на гънки. 1) Плътно се разточва патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. 2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка. 3. Фон поглъща светлина (да не се отразява, при заснемане на снимки ще бъде различен). 4. Задники не е с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние.

Подробности

Избор на клиенти