• Ново
Leowefowa Фон за Снимки От Ден на бащата, 7x5ft Декор за парти в чест на Деня на бащата, Черен Костюм, Вратовръзка, Сини и Златни балони, на Фона на Ден на бащата за Снимка, Ба?

Leowefowa Фон за Снимки От Ден на бащата, 7x5ft Декор за парти в чест на Деня на бащата, Черен Костюм, Вратовръзка, Сини

BGN 0.33

? 【 Размер 】 : 7x5 фута (220x150 см). ★ 【 Материал 】 : винил, той е траен и не се отразява, сгъваем, лек, лесен за носене, може да се използва в продължение на дълго време. ★ 【 Характеристики 】 : Компютърни печат с висока разделителна способност, професионално разработени фигура, добра издръжливост. ✈ 【 Доставка 】 : 1-3 дни, за производство, обикновено за 10-15 дни за доставка. ★ 【 Цел 】 фон за снимки в чест на деня на бащата, банер за семейна бала, фон за снимки в чест на деня на бащата, за да проверите за дейности, подпори за фотосесия в чест на семеен празник, сватба, рожден ден, подпори за портрети на деца и възрастни и различни декорации за партита.Фон за снимки бляскавите снимки, може да се използва като тапет след парти, за декориране на спалня и хол и т.н. Особености : Може да се използва за украса на парти за деня на бащата, декорации за деня на бащите, декори за деня на бащите за фотография, на фона на фотосесия, декор и т.н. Професионално разработен модел, с помощта на най-добри практики, оборудване за обработка на цифрови производство, печат с висока разделителна способност, по-ярък цвят.Различни условия на осветление ще има различен ефект стрелба, можете да се опитате да настроите осветлението, за да си снимки изглеждаше по-добре.В съответствие с правилата пощенски клон, всички фонови рисунки ще бъдат изпратени в сгънат вид, така че това ще доведе до образуването на някои гънки, което не може да се избегне.Специални указания : * Нашия фон се конфигурира, така че, ако искате да промените цвета или надписи по нея, моля не се колебайте да се свържете с нас.* За да премахнете възможните гънки, можете да прогладить задната повърхност на слаб огън, поставяйки между суха кърпа, след това тя отново ще се превърне в гладка.Как да се създаде?Ние доставяме фон със същото изображение друг размер, просто да споделите с нас вашите нужди.1. Свържете се с нас по електронната поща и да ни уведомите желания от вас размер / стил, тогава ние изготовим за вас . 2. Ако искате да отпечатате свои снимки, пиксел трябва да бъде достатъчно голям.Пратката включва : 1 х Фон за снимки (в сгънат вид) на Скоби или поставка за снимки в комплекта не са включени Бележки : Моля, стойте на дистанция, когато снимаш.Не стойте прекалено близо, за да се получи добър ефект стрелба.Моля, разберете, че всеки от екрана на компютъра е различен, така че цветовете могат да се различават леко.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Благодаря ви за вашата подкрепа.

Подробности

Избор на клиенти