• Ново
Sensfun Цветен Фон във формата на Слон, Син фон за душата на дете със Слон, Рожден Ден, Обновен Винил, Прекрасни Акварели Цветя, Малък Слон, Украса за душата на Детето, Фо?

Sensfun Цветен Фон във формата на Слон, Син фон за душата на дете със Слон, Рожден Ден, Обновен Винил, Прекрасни Акварели

BGN 8.53

❤ Опаковка : 1 бр. фон слон за момче.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. ❤ Размер : 7 (Ш) x 5 (В) фута / 86 см x 59 см той е достатъчно голям, за декорация на детската душа под формата на слон и за заснемането на вашата партия, той добави допълнителен щрих към темата на партито в стил слон. ❤ Високо качество : нов актуализиран винил.По-дебели, отколкото на обикновен тънък винил, ярки цветове, против бръчки, ниско тегло, лесна употреба. лесен за носене, устойчив и не се показва.Отлична цветова обработка, реалистични цветове и привличащи вниманието детайли. ❤ Случаи : този фон за момчето-слон - отлично допълнение към принадлежностям за парти в чест на рождения ден на слон, е страхотно допълнение за създаване на атмосфера на партито в чест на рождения ден на детето, вашият парти в стил слоновьего душа ще се превърне в грандиозно събитие.Sensfun Цветен фон във формата на слон, син фон във формата на слон, за детската душа, рожден ден, актуализиран винил акварел малък слон, декорации за детската душа, фонове за момчето, което получавате : 1 бр., фон във формата на син слон, въпроси на страницата на съобщения.Съобщете искане на потребителя и раздел за този продукт.Ние ще ви покажем на преглед и ще ви изпратим потребителска връзка, за да можете да платите.5 QКак се мотае фон?A : 1.The ефектът ще бъде по-добре със стойка за фон, скоба, снимков оборудованием2.За начална фотография е препоръчително да използвате скоба, пирони или лента на стената. 6 Q : Какво да правя, ако фон има някакви проблеми с качеството?О : Моля, не оставяйте ни един лош отзив директно, дайте ни шанс да ви помогне да решите проблема.Изпратете ни съобщение, първо, покажете ни качествени снимки на фона.Вие ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа.Благодарим ви за покупка от Sensfun.Не се колебайте да се свържете с нас, моля, ако срещнете някакви проблеми.

Подробности

Избор на клиенти