• Ново
INRUI Благодаря ви, Сестри Снимка Фон За снимки на Щастливата Национална Седмица на медицински Сестри Украса Фон За парти (8x6 фута)

INRUI Благодаря ви, Сестри Снимка Фон За снимки на Щастливата Национална Седмица на медицински Сестри Украса Фон За парти

BGN 1.67

Размер : Ш x L = 8x6 фута (2,4 м x 1,8 м). Материал : винил фон, високо качество, ярки цветове.Характеристика : Доставя се в сгънат вид, лесно се пренася, смачивается вода, лесно се съдържа в чистота (Забележка : фон не е водоустойчива).Работа за : Фотография мероприятия, у дома, фестивал, празник, семейство, сватба, студио видео, фото студио, клуб, училище и всички видове партита; използва се като тапет, завеса и така нататък.Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.Материал : Тънък винил пластмаса плат (не изчезва).Характеристики : Светопоглощающий материал, не отразява светлина, без джобове.Тип : компютърни печат за реализъм. За : с различни размери за сватба, одолжения, деца, празнични партита и др Винил тъканни фонове-това е нашата най-новият и най-добрата компютърна кърпа без бръчки, подобна на руно.Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.Забележки : 1. Материал винил, не изчезва.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста. 2. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде по-1.2 м.So ние трябва изпращане на стоките в сгънат вид.По-долу са показани начини за премахване на гънки. 1) Плътно се разточва патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. 2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка. 3. Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (5x10ft, 8x8ft, 10x10ft, 10x20ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Всички винил произход са произведени в Китай и са отпечатани при поръчка.Време за обработка е 2 дни.Стока ще бъде изпратена на USPS (с изключение на няколко поръчки).Обикновено ще ви отнеме около 7-15 дни, за да го получи.

Подробности

Избор на клиенти