• Ново
Asuwish е Съвместим с Нищо Phone 1 Чанта-портфейл от Закалено Стъкло, Защитно фолио за екрана и Кожена флип-надолу Капака, Държач за карти, Чиния, Аксесоари за мобилни Теле?

Asuwish е Съвместим с Нищо Phone 1 Чанта-портфейл от Закалено Стъкло, Защитно фолио за екрана и Кожена флип-надолу Капака,

BGN 3.00

【Съвместими модели】 : с нищо не е съвместим Phone 1, не е съвместима с други устройства. 【Предпоставка включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + подвижна каишка за китката. 【Държач за карти】 : 3 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без изваждане на портфейла навън. 【Поставка】 : Стойка може да се превърне в удобен изглед под различни ъгли, за четене, гледане на видео или facetime. 【Премиум услуга】 : Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.ГАРАНЦИЯ : * БЕЗПЛАТНА подмяна * или * ПЪЛНО възстановяване * на дефектни стоки, ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви дадем задоволителни решения. [Калъф за телефон е съвместим само с] : Nothing Phone 1 Моля, изберете подходящия калъф за телефон, преди да си купите или можете да задавате ми въпрос в раздела "Имате въпрос".[Mailto включва] : 1 х калъф 1 х Защитно фолио за екран 1 х Кърпички за мокро и сухо почистване 1 х подвижна каишка за китката [Консумативи] : Мек вътрешен слой + висококачествена изкуствена кожа, мека и здрава.[Практичен държач за карти] : 3 слота за самоличност, кредитни карти или малко пари, не с представянето на портфейла на улицата.[Функцията на удобна поставка] : Стойка може да се превърне в удобен изглед под различни ъгли, за четене, гледане на видео или facetime.[Цялостна защита] : Цялостен дизайн на корицата за модернизация на системата за защита от падане.[Точни деколтета] : точно деколтета за високоговорители, портове за зареждане, аудиовыходов и бутони за ваше удобство.[Инструменти] : Ако не сте доволни от получените стоки и искат да избегнат загубите, моля, свържете се с нас навреме, ние веднага ще се разберем с вас по конкретни проблеми (повторно изпращане на стоката/прав възстановяване /връщане и возвратная сума).

Подробности

Избор на клиенти