• Ново
iCoverCase за iPhone 8 Plus/7 Plus / 6s Plus/6 Плюс Чанта-портфейл с държач за карти и каишка за китката, стойка, изкуствена кожа, Отделения за карти, Магнитни [подвижни] панти капак, 5,5 ?

iCoverCase за iPhone 8 Plus/7 Plus / 6s Plus/6 Плюс Чанта-портфейл с държач за карти и каишка за китката, стойка, изкуствена

BGN 1.33

(Материал от премиум-клас) : Изработен е от висококачествена естествена кожа, ръчна изработка и подсилени прострочка по периметъра на корпуса са не само красиви, но и по-добра защита на корпуса от износване, осигурява цялостна защита на корпуса и екрана на телефона. (Подвижна магнитна задната част на кутията) : След поставянето на своята практика за телефон в магнитна задния капак той ще бъде на сигурно място, но е лесно да се разделят, и магнетизъм няма да повлияе на използването на мобилни телефони, кредитни карти и т.н. Забележка : Тъй като магнетизъм защитен своята практика сериозно да се отрази върху ефективността на безжичната зареждане на вашия телефон, моля, отстранете защитен калъф, когато е необходимо безжично зареждане. (Многофункционален дизайн чантата си) : Няколко стандартни отделения за карти, 1 джоб за портфейл с цип, 1 отделение за пари правят работата и живота по-удобни.Професионален дизайн чантата е с голям капацитет позволява да се носи лична карта / кредитни / дебитни карти шофьорска книжка, няколко на брой и по-малки банкноти.Подходящ за мъже, жени, момичета и юноши от всички възрасти. (Стабилна магнитна закопчалка) : Високоефективен здрава магнитна ключалка може безопасно да се отварят и затварят, осигурява надежден заключване, сигурно задържащ калъф в затворено състояние, и осигурява пълна защита в случай на случайно падане на телефона. (Каишка за китката е направена за по-голямо удобство) : Прикрепете тънка кожена каишка на китката.Като поставили го в калъф, може да не се страхува от падане, държейки с една ръка.Когато ви е необходим телефон или в чантата си, можете лесно да ги взема.Поддържани модели телефони : i Phone Plus 6 S.Съвместими устройства : Apple i Phone 6 Плюс.Дизайн i Cover Case 2 в 1, функционална чанта-портфейл с каишка на китката Материал : изкуствена кожа премиум-клас TPU + PC Характеристики : В слота за карта, може да съхранявате вашите карти и част от паричните средства, не с представянето на портфейла навън. (Лична карта, дебитна карта, кредитна карта, шофьорска книжка, пари и т.н.). Функция за стойка ще ви осигури повече удобство при гледане на филми от няколко ъгли.Тънка каишка за китката за по-удобно пренасяне, когато трябва да вземете със себе си други елементи.Опростете живота си : по-удобно пазаруване и пътуване.Инструкции за грижа : 1. Да се пази от мазна кал, киселини и други химически вещества 2. Редовната употреба може да удължи живота му, докато малко използване ще го направи уязвим 3. Леко избършете кожени изделия тънка кърпа, когато на нея има вода 4. Не оставяйте кожени изделия под жаркото слънце в продължение на дълго време на Помещение включва : 1 чанта-портфейл, 1 каишка за китката.

Подробности

Избор на клиенти