• Ново
PHAMTE Абстрактно Бохо Зелено Слънце Стенно Изкуство, Селски Бохо Залез Слънце, Изгрев Слънце Печат на Слънчева Светлина В рамката на Платното на Картината Произведе?

PHAMTE Абстрактно Бохо Зелено Слънце Стенно Изкуство, Селски Бохо Залез Слънце, Изгрев Слънце Печат на Слънчева Светлина

BGN 10.66

[РАЗМЕР] - 11 'x14' см с дървена рамка. [ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] - Това е съвременно произведение на изкуството с висока разделителна способност, отпечатаното върху платно, в дървена рамка.Реалните цветове могат да се различават малко от снимките от проблеми с дисплея на монитора. [ИДЕАЛЕН избор]-Това е перфектен декоративен избор за всяка ситуация : спалня, хол, стая за гости, баня, удобства, кухня, офис, а също така е идеален подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, сватба, годишнина, фестивал и др [ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ] - Всяко платно е готово за подвешиванию с помощта на здрави куки, монтирани на рамката.Лесно се закача с помощта на набор от инструменти за захващане, който е включен в комплекта. [ФОРМА на ИЗДЕЛИЯ] - Правоъгълна. [РАЗМЕР] - 11 'x14' см с дървена рамка. [ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] - Това е съвременно произведение на изкуството с висока разделителна способност, отпечатаното върху платно, в дървена рамка.Реалните цветове могат да се различават малко от снимките от проблеми с дисплея на монитора. [ИДЕАЛЕН избор]-Това е перфектен декоративен избор за всяка ситуация : спалня, хол, стая за гости, баня, удобства, кухня, офис, а също така е идеален подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, сватба, годишнина, фестивал и др [ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ] - Всяко платно е готово за подвешиванию с помощта на здрави куки, монтирани на рамката.Лесно се закача с помощта на набор от инструменти за захващане, който е включен в комплекта. [ФОРМА на ИЗДЕЛИЯ] - Правоъгълна.

Подробности

Избор на клиенти