• Ново
такфот Вдъхновяващи Стенно Изкуство, Мотивирующее Стенно изкуство, Декорация на стените във формата на пеперуди, Боядисване с цитати, Стенно изкуство, за да влезе ?

такфот Вдъхновяващи Стенно Изкуство, Мотивирующее Стенно изкуство, Декорация на стените във формата на пеперуди, Боядисване

BGN 2.00

【Расправь крила и лети】 Този монтиран на стената рисунка с надпис кара ви да показва своите способности и да направи нещо ново и няколко сложни за получаване на по-широк опит. 【Здрава рамка за стена изкуство】 Всеки отпечатък върху платно професионално опъната ръка в масивни дървени рамки с дебелина 1,2 инча, за да се избегнат деформации или повреда. 【Печат с висока разделителна способност】Takfot платно wall arts използва мастило, със защита от избледняване за печат на нашите продукти върху платно премиум-клас. 【Лесно вешается】 Ние вече сме установили метална кука за всяка картина, в комплекта също така влизат бесследный нокти и комплект винтове за дърво, за да можете да го закачите директно. 【Следпродажбено обслужване】 Ние много ценим вашия опит за закупуване.Ако на нашия продукт има никакви бръчки или други проблеми, причинени от корабоплаването, моля, не се колебайте да ни информира, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Продукти Takfot - това е оригинален декоративен принт, разработени от опитни дизайнери.Ние винаги се придържаме към принципа за високо качество и продължаваме да се създаде разнообразие на стилове, художествени произведения, за да отговори на различните нужди на нашите клиенти.Нашата работа са подходящи по размер за всяко помещение и изглеждат плоски. по-добре да вида по 2, 3 и повече парчета.

Подробности

Избор на клиенти