• Ново
Комплект за винтажного Фотоколлажа На стената Естетически Плакати, Илюстрации горски растения, пеперуди, гъби, Естетични Снимки, Ретро Декор на стая в къща, Артист?

Комплект за винтажного Фотоколлажа На стената Естетически Плакати, Илюстрации горски растения, пеперуди, гъби, Естетични

BGN 13.44

【Че получавате】- Съдържа 30 броя пури в ограничени бройки плакати (4 x 6 инча), отпечатани на картон повишена дебелина 300 ГОРИВО с помощта на мастила, устойчиви на избледняване, което прави матирано покритие дълготраен. 【Повече от един начина за показване на】 - При винтажного стена колажа има няколко начина да освежите декора на стаята си!Наклейте ги на стената и си направете свой собствен фотоколлаж, те се смесват с някои от вашите ценни снимки, можете да създадете персонализирана фотостену със собствените си ръце.Освен това, можете да окачите тези снимки или да ги поставите в рамка. 【Перфектен декор за тийнейджъри】- Този естествен стенен интериор е изпълнен в винтажной цветовата палитра на моделите включват пеперуди, гъби, цветя и гори.Включете празна стена в креативную художествена фотостену с помощта на този модерен комплект за стенна колажи., и добави индивидуалност на вашата стая. 【Широк спектър от приложения】Естетика стенни плакати - това е последната тенденция в обзавеждането на интериора.Тези стенни декорации, без съмнение ще ви накарат да се чувствате спокойни и вдъхновени всеки ден.Може да декорирате спалнята, кабинет, дневна, офис, хотел, класна стая, коридора и т.н. 【Следпродажбено обслужване 】 ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще разполагаме с 24 часа, за да си специализирани за поддръжка. 【Че получавате】- Съдържа 30 броя пури в ограничени бройки плакати (4 x 6 инча), отпечатани на картон повишена дебелина 300 ГОРИВО с помощта на мастила, устойчиви на избледняване, което прави матирано покритие дълготраен. 【Повече от един начина за показване на】 - При винтажного стена колажа има няколко начина да освежите декора на стаята си!Наклейте ги на стената и си направете свой собствен фотоколлаж, те се смесват с някои от вашите ценни снимки, можете да създадете персонализирана фотостену със собствените си ръце.Освен това, можете да окачите тези снимки или да ги поставите в рамка. 【Перфектен декор за тийнейджъри】- Този естествен стенен интериор е изпълнен в винтажной цветовата палитра на моделите включват пеперуди, гъби, цветя и гори.Включете празна стена в креативную художествена фотостену с помощта на този модерен комплект за стенна колажи., и добави индивидуалност на вашата стая. 【Широк спектър от приложения】Естетика стенни плакати - това е последната тенденция в обзавеждането на интериора.Тези стенни декорации, без съмнение ще ви накарат да се чувствате спокойни и вдъхновени всеки ден.Може да декорирате спалнята, кабинет, дневна, офис, хотел, класна стая, коридора и т.н. 【Следпродажбено обслужване 】 ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще разполагаме с 24 часа, за да си специализирани за поддръжка.Ретро Комплект за Стенен Колаж Със снимки, Естетически Плакати, Горски растения, гъби-пеперуди, Илюстрации, Естетични Снимки, Основен Декор Винтажной Стая В Къща, Арт декор на стените за подрастващите момичета.

Подробности

Избор на клиенти