• Ново
Афроамериканское Стенно Изкуство, Изкуството на овластяване на жените, Стенни Картини С Рози За Жените, Съвременно Произведение на Изкуството, която се Простира н?

Афроамериканское Стенно Изкуство, Изкуството на овластяване на жените, Стенни Картини С Рози За Жените, Съвременно Произведение

BGN 15.47

♛Почистване и грижа : Леко избършете мотивиране на рисунки по стените с мека памучна кърпа без кърпичка.Също е добре да се мотае като плакат без допълнително рамка. модерна декорация в рамка.Също е добре да се мотае като плакат без допълнително рамка. ♛Стенен декор Afro Queen : Категория на продукта - произведения на изкуството /монтиране на изкуството / плакати / маслени бои / Стенен декор. ▧Принт на платно, отпечатани в висока разделителна способност на качествен гъста платно artist premium с повече огледално кант. ♛Размера на картината в черно стена : 12 "x 16" (30 см х 40 см).Стена и картина, без особени усилия ще се превърне в център на внимание във всяка стая. ▧ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР : Например, стенно изкуство, използвано във виртуалната стая, самостоятелна стая, столова, конферентна зала, кухня, коридор, кафене, апартамент, хотел, спа център, хол, семеен, бизнес декориране на стените в дома и офиса, идеален живопис те кара да се отпуснете.Но цветовете могат да се различават леко за всеки потребител от отделни монитори.Продуктът може да се използва за всекидневна, кухня, трапезария, спалня, баня, барове и всеки друг декорация на стените домашен офис или хотел. ➤ВЪВЕДЕНИЕ ▧ Това платно, а не ръчно рисувани, в интерес на продукта да няма разлика, но цветовете могат да се различават леко за всеки потребител дължи на индивидуалните монитори.Продуктът може да се използва за всекидневна, кухня, трапезария, спалня, баня, барове и всеки друг декорация на стените домашен офис или хотел.Той е готов за използване с вашия любим рамка за снимки, незабавно да донесе стил на домашен интериор за всяка стая на вашия дом. ♛ Лесно да се мотае : това е монтиране на украса с мотивирующими цитати, вече калибрира в масивни дървени рамки, увит в галерия, с куки и аксесоари, готов да бъде обесен.Надяваме се, че ще можете да намерите нещо, което ще ви накара да се отпуснете, да се мисли и да вдъхновява. ♛Почистване и грижа : Леко избършете мотивиране на рисунки по стените с мека памучна кърпа без кърпичка.

Подробности

Избор на клиенти