• Ново
Фон за бала на Банера, Много Голям Поздравительный Банер за завършилите, Декорации с Надпис Ние сме го направили, балони с надпис Бала Приказки, Клас на Блясък Бяло ?

Фон за бала на Банера, Много Голям Поздравительный Банер за завършилите, Декорации с Надпис Ние сме го направили, балони

BGN 5.84

?Класически дизайн : на прага на колежа банер изпълнена с надпис "Честито на завършилите", "Ние сме го направили", "завършилите", "выпускная шапка", "заедно", "балони", "бантинг-банер", "ленти", "звезда" и т.н. Хората ще бъдат впечатлени от този уникален дизайн на банер с выпускными елементи. ? Гигантски размер : на прага на колежа банер 185 * 110 см / 72,8 * 43,3 инча, достатъчно голям, за да се превърне в украса на бала и фон за снимки на вашата партия, с добавяне на допълнителен щрих на бала парти. ? Високо качество : Нашите бала банер, изработен от полиестерен плат, а не от пластмаса, не избледняват, благородна мед не ръждясва, мека и здрава, дигитален печат, по-ярък цвят, висока устойчивост на цветовете!Толкова сме горди, че знамето е лесно подвешивается на въжето през медната втулка върха. ? Лекотата на монтажа : Има 4 медни отвори, разпределени съответно по 4 ъглите. Лесно се инсталира, можете да го закачите на врата на гараж, стена, ограда, училищен двор, бар, класната стая, на дърво и на улицата, също така може да бъде фон за фотобудок.Това е много привлекателно и да се прави на дипломирането си уникален. ❤ Широко приложение : Нашият бала банер може да се използва като фон за фотобудки, както и покривки, стенен декор, спомен за партита и т.н. Идеална украса за средно училище, университет, колеж, абитуриентски, медсестринского дела, доктор по философия. абитуриентски тържества.Това ще ви представим впечатляващ бала момент в кръга на вашите съученици, семейство и приятели. ?Технически характеристики на : ?Материал : полиестер ?Характеристики : Леко, за многократна употреба, моющийся, бръчки и лесно се изхвърлят. ?Всеки банер е уникален банер с пускането на по професия, безшевни, удобен за носене, лесно, разборный. ?Подходящ за бала от всяка възрастова група, широк спектър от приложения. ?Забележка : ? Моля, разширяване на банер предната страна или ако е необходимо, леко прогладьте гънка.По-добре е да проправи плат по средата, за да не развалят картинката. ?Поради ръчно измерване в известна степен могат да бъдат малки грешка в размера.

Подробности

Избор на клиенти