• Ново
BESTonZON 100шт Мини Cs Сватбен Пяна За Носене Moon Carrier Ing за Средни Единични Маффинов Фестивален Хляб за Еднократна употреба Лунните Кексчета С Прозрачен Купол Титуляр за ?

BESTonZON 100шт Мини Cs Сватбен Пяна За Носене Moon Carrier Ing за Средни Единични Маффинов Фестивален Хляб за Еднократна

BGN 14.91

пластмасата.Контейнер за десерт за торти : прост и елегантен, подходящ за всякакви поводи. Торта за печене маффинов : Изработен е от висококачествен материал, него не е лесно да се деформира.Триъгълни стойки за пая : широко приложение : Съд за печене можете да използвате у дома, на фурна, на парти или на други места, където трябва да бъдат транспортирани торта.Пластмасова поставка за кифли : Веерообразная кутия за торта От добро и безопасно на материала, можете да го използвате с доверие.Кутии за кифли : Използването на храни за ДОМАШНИ любимци-материали, вредни за околната среда.Съдържание на пакета : 100 кутии за кифли Особености -Материал : контейнери за парчета печена ню от домашни любимци. -Както за домашна употреба, така и за печене, материал, е трудна във формата на триъгълна калъф за сандвичи. -Прости и елегантни прозрачни кутии за рязане на торта за всички поводи. -Изработен от устойчив материал за опаковане на вашия десерт за печене. -В една кутия може да се побере на 1 торта, с триъгълна форма -това е доброто и прости пластмасови кутии за торти. -Размер : около 14x11x7,5 см / 5,5x4,32x2,95 см Контейнер за пайове. -Увийте своите десерти за печене и дайте ги на вашия любим човек в триъгълна кутия за пайове.Информация за стоки, Пластмасова поставка за торти Искате да намерите достойни кутии за съхранение на вашите десертни торти?Тези прозрачни триъгълни кутии, семпли и нежни.Кутии за кифли от добър материал за безопасно използване, вие можете директно да виждате десерт чрез прозрачни капаци, много удобно.

Подробности

Избор на клиенти