• Ново
SOLUSTRE 2 бр. Дренаж състав Удобна Купа за приготвяне на над Съда Кухненско Сапун Домашно Сито, Цедка за Баня Зеленчукова Седлото Организатор на Окото Аксесоари За съх?

SOLUSTRE 2 бр. Дренаж състав Удобна Купа за приготвяне на над Съда Кухненско Сапун Домашно Сито, Цедка за Баня Зеленчукова

BGN 3.00

Притежателят на кухненска гъба : Притежателите на кошници за източване на кухненски мивки, страхотна поставка за източване на кухненски мивки и кошница за съхранение на кухненски кърпи, плодове, зеленчуци.Кошница за продукти : Компактен размер, предоставя удобство за съхранение, практичен и преносими.Кухненски сушилня : Фин занаят не позволява лесно да се деформира, се прехвърлят за ползване в кухненската мивка.Титуляр кърпички за миене на съдове : Практичен инструмент : Кошница за сита за мивката е предназначена за измиване на плодове и зеленчуци в кухнята, източване на тестени изделия, картофи, броколи, листа, зеленина, консервирани храни, филтриране, измиване и изплакване.Кошница за източване на плодове и зеленчуци : КОШНИЦА за ТОАЛЕТНА СИТА с гъста отвор за мивка осигурява ефективен дренаж.Притежателят на кухненска гъба : Притежателите на кошници за източване на кухненски мивки, страхотна поставка за източване на кухненски мивки и кошница за съхранение на кухненски кърпи, плодове, зеленчуци.Кошница за продукти : Компактен размер, предоставя удобство за съхранение, практичен и преносими.Кухненски сушилня : Фин занаят не позволява лесно да се деформира, се прехвърлят за ползване в кухненската мивка.Титуляр кърпички за миене на съдове : Практичен инструмент : Кошница за сита за мивката е предназначена за измиване на плодове и зеленчуци в кухнята, източване на тестени изделия, картофи, броколи, листа, зеленина, консервирани храни, филтриране, измиване и изплакване.Кошница за източване на плодове и зеленчуци : КОШНИЦА за ТОАЛЕТНА СИТА с гъста отвор за мивка осигурява ефективен дренаж.Пратката включва 2 кошници за източване на кухненски мивки Характеристики -Това може да бъде кош за пране и източване на плодове, зеленчуци и почистващи препарати за кухненски мивки. - Кошница за източване е направена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба чисти. - Плътна конструкция на дупки, която ви ефективен ефект на източване на бутилки. - Компактен размер, предоставя удобство за съхранение, изключително практични и преносима краен. - Цвят : син, оранжев дренажна тава за мивка - добър материал, трудно е деформиран, или е проектирана за по-дълъг живот ъглови мивки caddy. - Материал : органайзер за кухненски мивки от полипропилен. Размер : Около 21,00 X13,50 X7,50 см / 8,25 X5,31 X2 кухненски простор.Описаниетоваровutensils Той е изработен от висококачествен материал, който е практичен.простор за мивки Ако търсите практично кошница за съхранение на тоалетното отвори за мивки за дневните нужди, този продукт ще се превърне за вас разумен избор.в Тази екскурзия кошница за тоалетна дупки позволява ви да бъдат по-ефективни в кухнята, защото вие ще можете да почистите и да се налива по-бързо, по-лесно и с по-добри резултати! Това е.

Подробности

Избор на клиенти