• Ново
Крем за ръце AVON Senses 2,5 ет. унция. Прави кожата суха, гладка и с приятен аромат. Хипоалергичен.(Шампанско Грейпфрут и цветя на портокал)

Крем за ръце AVON Senses 2,5 ет. унция. Прави кожата суха, гладка и с приятен аромат. Хипоалергичен.(Шампанско Грейпфрут

BGN 5.86

Ръцете ни винаги са заети.Няма друга част от тялото, която използваме повече.Дайте на вашите ръце усещане за изтънчен грижа с помощта на нови сапуни и кремове за ръце с разкошен аромат.Заредете се с ръцете си глупав, бодрящей смес на пикантен грейпфрут, ярки цветове на портокал, нежна, орлови нокти и сочни праскови.Наситен с масло от шеа и антиоксиданти, този хидратиращ крем за ръце придава по-суха кожата усещане за мазна мекота и приятен аромат. 2,5 ет. унция. Пикантен грейпфрут, ярко портокалов цвят, нежна орлови нокти и сочен аромат на праскова С масло от шеа и антиоксиданти, които придават суха кожата усещане за мазна и гладкост идеален за ежедневна употреба, тестван от дерматолози, гипоаллергенен се ПРИЛАГА, когато е необходимо, обилно се нанася върху ръцете.Е сглобена в САЩ.

Подробности

Избор на клиенти