• Ново
HKSIGN 16X24 Цолови Черни Рамки за плакати с подсветка на светодиода за показване на Постери на филми с Рамка за Домашен интериор, Стенни Алуминиева Рамка За Осветление ?

HKSIGN 16X24 Цолови Черни Рамки за плакати с подсветка на светодиода за показване на Постери на филми с Рамка за Домашен

BGN 84.80

Стенен монтаж, по-лесни за инсталиране. 【Ултратънък】-Дебелина само 15 мм, черна алуминиева рамка-рамка 30 мм отпред има акрилен панел с дебелина 2 mm, може да се замени тази акриловую панел, за да поставите вашия акрилни плакат вътре.отворете предния алуминиева рамка. намерете инсталация дупка. уверете се, че трябва вертикално подвешивание или хоризонтално подвешивание ако имате нужда от вертикално подвешивание, можете да къса странични ъглови винтове.Включете местен щекер от страната на купувача с адаптер на захранване dc 12 v, можете да използвате, за AC100-240 V.Задна кука за закачване.Се прикрепя към стената с помощта на винтове. 【16 X24 инча】-Този обект е подходящ за плакат с размер 16 "X 24" = 407 мм x 610 мм размер на рамката : 446 мм x 649мм = 17,56 инча x 25,55 инча. затворете предния алуминиева рамка. с помощта на вендузи издърпайте предния панел.Отворете предния рамка, за да махнете предния акриловую панел-лесно да смените плакат.Дебелина само 15 мм, ширина на капака на рамката 30 mm. 【Мощност за управление на ключа】-Адаптер за захранване DC12 V, с включването и выключением управление на ключа, могат да се използват за AC100 V-AC240 V.използвайте винтове за дърво за монтаж директно върху стената. задайте кука с винтове на място, че сте премахнали ъгъла с винтове. 【Бърза доставка】-7-10 работни дни може да се стигне, офис доставка "от врата до врата".so е подходяща глобална държава и е много сигурно.Поставете рекламния плакат вътре. проверете задния панел.Алуминиева рамка с 30-миллиметровым вертикален дисплей или хоризонтален дисплей.

Подробности

Избор на клиенти