• Ново
Творческа Изкуство - 5 бр. Платно Стенно Изкуство Красива Тиха Нощ Пълнолуние Картини, Морски пейзаж Маслени Giclee Плакат Артистични Щампи за Хол Комплект в Дървена р?

Творческа Изкуство - 5 бр. Платно Стенно Изкуство Красива Тиха Нощ Пълнолуние Картини, Морски пейзаж Маслени Giclee Плакат

BGN 0.67

Идеален подарък за Коледа и Нова година, на добри картини за декорация на стените хол, спалня, кухня, трапезария, офис, хотел, бар и т.н. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображенията на стоки.Висококачествен гланцов платно с дълъг срок на служба, отпечатани в висока разделителна способност с помощта на най-новите цветови технологии, осигурява ясно и ярко изображение всеки път.Професионални художествени проекти се използва за получаване на ясни изображения с висока резолюция. Размер : 12 "x24" x2pcs + 12 "x28"x3pcs + 12 "x32"x1pcs (30x60x2pcs + 30x70cmx2pcs + 30x80cmx1pcs).Общият размер на 5 парчета, ако ги да се прибират заедно, без пропуски, е 60 х 32". Платното е умело е опъната (увиват в галерейную филм) върху дървени рамки с диаметър 1 инч, които идват готови за окачване на куки.Ние проверяваме произведение на изкуството, на всеки етап от процеса завършва, а след това внимателно упаковываем вашето произведение на изкуството, за да сте сигурни, че то е доставено ви в перфектно състояние.Идеален подарък за Коледа и Нова година, на добри картини за декорация на стените хол, спалня, кухня, трапезария, офис, хотел, бар и т.н. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображенията на стоки.Висококачествен гланцов платно с дълъг срок на служба, отпечатани в висока разделителна способност с помощта на най-новите цветови технологии, осигурява ясно и ярко изображение всеки път.Професионални художествени проекти се използва за получаване на ясни изображения с висока резолюция. Размер : 12 "x24" x2pcs + 12 "x28"x3pcs + 12 "x32"x1pcs (30x60x2pcs + 30x70cmx2pcs + 30x80cmx1pcs).Общият размер на 5 парчета, ако ги да се прибират заедно, без пропуски, е 60 х 32". Платното е умело е опъната (увиват в галерейную филм) върху дървени рамки с диаметър 1 инч, които идват готови за окачване на куки.Ние проверяваме произведение на изкуството, на всеки етап от процеса завършва, а след това внимателно упаковываем вашето произведение на изкуството, за да сте сигурни, че то е доставено ви в перфектно състояние.

Подробности

Избор на клиенти