• Ново
Pyradecor В Златна Рамка Голям Син Плаж на Изгрева Бяла Вълна Картини Живопис върху Платно Залез Морски Пейзаж Печат върху Платно Модерен Изглед към Морето Платно Монт?

Pyradecor В Златна Рамка Голям Син Плаж на Изгрева Бяла Вълна Картини Живопис върху Платно Залез Морски Пейзаж Печат

BGN 40.53

Произведения на изкуството за печат на Giclée отпечатъци с висока разделителна способност, снимка, изображение, напечатанная на качествен полиэфирном платно.Перфектната коледа и нова година подаръци за вашите близки и приятели.Висококачествена картина в рамка.Рамката е изработена от лек материал PS за защита на околната среда, влагоустойчив, отговарят на високи, без мирис (защо си също безопасно да поставите в детската стая).Златна рамка е предназначена за декорация на множеството на различните помещения във вашия дом.Размер на художественото на изображението : (W) 16 инча x (В) 24 инча x 3 бр.
Размерът на готовите рамки : (Ш) 16,7 инча х (В) 24,7 инча х 3шт, дебелина 1,3 инча / бр. Всяко платно е готово за развешиванию с помощта на здрави куки, монтирани на рамката.Всеки обект е снабден с предпазна пластмасова опаковка и защита в ъгъла, за да се гарантира сигурността на транспорта.Поради различни марки монитори действителните цветове на домашно фигурата може да се различават леко от изображението на продукта.Идеалното стенно изкуство за хол, спалня, кухня, трапезария, баня, decor барове, декорация на дома или хотела, и за офис и т.н. Произведения на изкуството за печат на Giclée отпечатъци с висока разделителна способност, снимка, изображение, напечатанная на качествен полиэфирном платно.Перфектната коледа и нова година подаръци за вашите близки и приятели.Висококачествена картина в рамка.Рамката е изработена от лек материал PS за защита на околната среда, влагоустойчив, отговарят на високи, без мирис (защо си също безопасно да поставите в детската стая).Златна рамка е предназначена за декорация на множеството на различните помещения във вашия дом.Размер на художественото на изображението : (W) 16 инча x (В) 24 инча x 3 бр.
Размерът на готовите рамки : (Ш) 16,7 инча х (В) 24,7 инча х 3шт, дебелина 1,3 инча / бр. Всяко платно е готово за развешиванию с помощта на здрави куки, монтирани на рамката.Всеки обект е снабден с предпазна пластмасова опаковка и защита в ъгъла, за да се гарантира сигурността на транспорта.Поради различни марки монитори действителните цветове на домашно фигурата може да се различават леко от изображението на продукта.Идеалното стенно изкуство за хол, спалня, кухня, трапезария, баня, decor барове, декорация на дома или хотела, и за офис и т.н. Съвременните художествени картини с висока разделителна способност за печат на снимки върху платно с ярки цветове на качествен платно красят стените на вашия дом и ще се отпуснете след работа.

Подробности

Избор на клиенти