• Ново
asapdos Samsung Galaxy S21 Ultra Case Чантата с притежателя на Spen, Ретро Замшевый каишка от Изкуствена Кожа, Флип калъф с магнитна закопчалка, държач за карти и поставка за мъже и Же?

asapdos Samsung Galaxy S21 Ultra Case Чантата с притежателя на Spen, Ретро Замшевый каишка от Изкуствена Кожа, Флип калъф

BGN 20.00

[СЪВМЕСТИМОСТ] : Разработен е специално за Samsung Galaxy S21 Ultra (2021).Добавен калъф за съхранение на S Pen за по-удобно използване на S Pen.Моля, не забравяйте да проверите модела на вашия телефон, преди пускането на поръчката. [Луксозен материал и реални снимки] : Изработен е ръчно от здрава изкуствена кожа и велур и гъвкаво TPU, за да се осигури високо качество на функция за плъзгане и приятна на допир.Всички снимки са правени от професионалисти в реалния живот, увеличете мащаба на снимки, за да видите текстурата на части. [Многофункционален] : 9 слотове за карти, 1 слот за пари, чантата с цип и отделения за S Pen дизайнерски калъф за съхранение на вашите шофьорска книжка, кредитна, подарък карти, дебитни карти, монети, чекове и пари в брой, тя отговаря на всички изисквания в ежедневието си и бизнес пътуване. Лесно се трансформира като влакче и позициите калъф за вашия телефон, като поставка за видео и т.н. [Стабилна магнитна закопчалка] Високоефективен здрава магнитна закопчалка могат безопасно да отварят и затварят, осигурява надеждна фиксация своята практика и осигурява пълна защита в случай на случайно падане на телефон Samsung Galaxy S21 Ultra.

Подробности

Избор на клиенти