• Ново
Mocsicka Розово-Златист Блестящ Фон За момичета, Прекрасна Украса за парти за 16-ия Рожден ден, Фотофоны, Булчински Душ, Рожден Ден, Детски душ, Фон за снимки (8x6 фута)

Mocsicka Розово-Златист Блестящ Фон За момичета, Прекрасна Украса за парти за 16-ия Рожден ден, Фотофоны, Булчински Душ,

BGN 1.00

Подходящ за украса на парти по случай рождения ден на от розово злато, особено на партито по случай рождения ден на от розово злато.Идеално за партита в чест на рождения ден на от розово злато и украса на торта за момичета.Идеално място за парти в стил розово злато, картина, като на рожден ден, студио видео, фото студио.Използва се като тапети, завеси, покривки, декорации и т.н., Професионален производител на заден план.Всички видове оригинални рисунки ще украсят вашата страна.Гуманизированное персонално обслужване.Отлично сервизно обслужване. ★【Марка】 - Mocsicka, американска марка.Професионално разработен фон за снимки.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас. ★ 【Материал】 - Висококачествен винил фон.Лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне. ★ 【Размер】 -8 (ширина) x6 (височина) фута/ (250x180 см), безшевни, ако имате нужда от по-голям размер, моля, свържете се с нас. ★ 【 Защо избрахте нас?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор. ★ 【Широко приложение】 -се Прилага по време на парти по случай рожден ден, сладка парти по случай 16-годишнината си, сватбена украса, новорожденном дете, последния, заснемане на продукти, фото студио, професионално портрета на човека, на всички видове дейности. -Изпратихме в сгънат вид.След като го получите, можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни. -Виси на фона на 1-3 дни, и бръчките постепенно да намалява. - Това е най-добрият начин. -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка. -За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.

Подробности

Избор на клиенти