• Ново
Mocsicka Неоновите Светещи в Тъмното Фон за Рожден Ден, Графити, Боя, Разноцветни Пръски, Неонови Украса за парти, Светещи Аксесоари за Партита, Банер за Фотография, Под?

Mocsicka Неоновите Светещи в Тъмното Фон за Рожден Ден, Графити, Боя, Разноцветни Пръски, Неонови Украса за парти, Светещи

BGN 2.67

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 - Неон за фон на размера на 7x5 фута / 84 инча ширина и 60 см височина. 【ЕКО МАТЕРИАЛ】 - Този банер с графити е изработен от винил Плат.No Химически мирис и е Безвреден както за възрастни така и за деца.Това ще ви даде Усещане за Мекота При допир. 【ЯРКИ цветове и оригинален дизайн】 - в Резултат на компютърни печат с висока резолюция.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.Проектиран от нашите дизайнери. 【Светещ тема】 - Този светещи в тъмното фон, е идеална за украса на парти по случай рождения Ден, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или моноблок.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие. 【ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор.Фон.

Подробности

Избор на клиенти