• Ново
YOMEAN Кухненска Мивка, Притежателят на гъба, Органайзер, Сливная часова Над Кран, Простор от Неръждаема Стомана за Баня, хавлиени Кърпи, Четки, Овощечистки, Сапун, Кър?

YOMEAN Кухненска Мивка, Притежателят на гъба, Органайзер, Сливная часова Над Кран, Простор от Неръждаема Стомана за Баня,

BGN 8.53

Забележка : Максималният диаметър на крана не може да надвишава диаметъра на монетата от 50 цента. 【За кръгли кран 0,7 "-1,1"】 Изберете различни размери уплътнение диаметър, рафт за кухненските мивки върху крана може да се използва за кръгла тръбна кран с диаметър 0,7-1,1 инча (18 mm-28 мм).Моля, точно измерва се диаметърът на кран преди покупката, за да сте сигурни, че той ще ви хареса. 【Неръждаем и здрав материал】 Тази рамка за притежателя на гъба за мивки изработени от неръждаема стомана, която е водоустойчива, защитена от ръжда, пръстови отпечатъци и дълготрайни.Най-добрият блясък повърхност подобрява външния вид. 【По-бързо изсушаване на】Органайзер за кухненски мивки на иновациите, изпълнена с дупки в формата на ленти, че се увеличава скоростта на слива в сравнение с кръгли дупки, така че повърхността на притежателя на четки за мивки може бързо да се поддържа суха. 【Не само за кухнята】Притежателя гъба за кран може да се използва като организатор за кухненски мивки или стойка за душ в банята за съхранение на такива полезни неща, като кухненски кърпи, четки за миене на съдове, скрубери, сапун и гъба.Титуляр гъба за кран може лесно да се върти на 360 °, се движат нагоре и надолу. 【Лесна инсталация】 Тази поставка за кран за кухненски мивки не изисква пробиване или залепване, лесен за инсталиране и убиване, няма да има никакви повреди или следи към вашата мивка.Титуляр гъба за кухненски мивки YOMEAN Страхотна идея за подреждане на предмети в кухнята Ви все още притеснен вашата мръсна мивка?Искате ли чиста и опрятную мивката?Държач за гъби YOMEAN ще ви помогне да сортирате и организирате всичките си различни неща, и всички те ще са ви под ръка!Удобства : Повече място за съхранение и вместительностиуникальный езика на дизайна на рамката, нови и изключително гладки ръбове и без порязвания, ръчно изработени от неръждаема стомана, антикорозионна Характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : черен златна сливер съдържание на Пакета : 1 Х Притежателя на гъба, за да се включи.

Подробности

Избор на клиенти