• Ново
QianShouYan [3 + 2 броя предпазно фолио Samsung S23 Ultra 5G за защита на екрана, 3 броя протектори за екран и 2 парчета от стъкло за камера, Samsung Galaxy S23 Ultra tempered glass със съвместим иденти?

QianShouYan [3 + 2 броя предпазно фолио Samsung S23 Ultra 5G за защита на екрана, 3 броя протектори за екран и 2 парчета

BGN 1.33

【Надеждна защита на личния живот на】 Благодарение на вградения нанотехнологичной решетка, подобна на шторке, с реален ефект за защита от проследяване 28 °, на екрана се вижда само от човека, намиращ се непосредствено пред екрана, защитава вашата лична и поверителна информация от strangers.it това ви позволява по-свободно да се ползват с телефон в автобуса, асансьора, метро или на други обществени места. 【Съвместимост с ултразвукови сензори за пръстови отпечатъци】 ултра-тънък дизайн, изработени от закалено стъкло (0,22 мм), в подкрепа на ултразвукова отключване на отпечатъци от пръсти по екрана и face ID, скорост на отключване на много висока (ние предлагаме много подробна настойнически видео инсталация, които са много удобни за начинаещи). 【Защита от удари и надраскване】 е Изработен от висококачествен изогнутого закалено стъкло 9 H, което е устойчиво на надраскване и счупване, защита на вашия екран и край (не е евтина пластмасов филм).Със защита на обектива на фотоапарата от надраскване и ударопрочных падения. 【Лесна инсталация 】 Предвижда позициониране на тавата, без да се притеснявате за изравняване на екрана.с 3 пакет протектори за екран и 2 защитни филм за лещи и всички подготвени аксесоари. вижте видео инсталация, в която ще се научите, как да го инсталирате стъпка по стъпка. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Не знаете как да инсталирате?не ми харесва антишпионский ефект?не съм доволен от днес?ние приемаме всички причини за връщане!можете също така не трябва да се връщат, просто се наслаждавайте на пазаруване, а ние да вземем върху себе си риск.

Подробности

Избор на клиенти