• Ново
Кърпа за отстраняване на грим Nano Грижи за лицето си. Премахване на грим БЪРЗО и без химикали. Премахва мръсотия и мазнини от лицето, като Изтривалка. Отличен за чувс?

Кърпа за отстраняване на грим Nano Грижи за лицето си. Премахване на грим БЪРЗО и без химикали. Премахва мръсотия и мазнини

BGN 10.66

Не се нуждае от химични вещества (само вода); По-ефективна, отколкото конвенционалните средства за отстраняване на грим;.Може да се използва няколко пъти (използвайте перете) е направен от чист материал от микрофибър (75% полиестер и 25% полиамид, обработени по технология на Nanotec);.Специално боядисани микрофибър осигуряват високо ниво на усвояване, без да се удари боята на кожата; материя е много лесна поддръжка – може да се пере лесно със сапун и / или препарат, не съдържащ препарат;. Перфектно премахва мастило, захар, сенки за очи и т.н.; идеален за чувствителна кожа, също така може да се използва за предотвратяване на алергични реакции;.Не съдържа твърди материали или влакна, което осигурява възможно най-голяма мекота.Ние с гордост Ви представяме иновативни кърпички за отстраняване на грим е специално разработена за ежедневна употреба.Материалът е направен с използване на технологията Nanotec и ультрамягких компоненти, което прави средство за отстраняване на грима по-ефективна, отколкото конвенционалните средства за отстраняване на грим; Може да се използва многократно (използвайте го, измийте) От чист материал микрофибър (75% полиестер и 25% полиамид, обработени по технология на Nanotec); Специално боядисани микрофибър осигуряват високо ниво на усвояване, без да се удари боята на кожата; материя е много лесна поддръжка - може да се пере лесно със сапун и / или почистващ препарат, без почистващи препарати; е Идеално премахва мастило, захар, сенки за очи и т.н.; Идеален за чувствителна кожа, също така може да се използва за предотвратяване на алергия; Не съдържа твърди материали или влакна, което осигурява възможно най-голяма мекота.РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ 1. Продукта е лесен за използване : просто намокрете кърпа с малко количество вода и почистете кожата си - много меки движения - салфетка да се грижи за грима. 2. Когато салфетка наситен грим, измийте го под течаща вода и продължете процеса на почистване. 3. След почистване на кожата и изплакнете салфетка прост сапун и топла вода от чешмата, след това оставете да изсъхне.Съвместимост : за всички типове кожа, идеален за страдащите от алергии.

Подробности

Избор на клиенти