• Ново
Кола стерео Android с двоен Дин за Honda CRV 2007-2011 г., радио, Автомобилни Аудиоприемник с Докосване на екрана 9 инча, Резервна камера, Bluetooth, Поддръжка на GPS навигация, WiFi, Огле?

Кола стерео Android с двоен Дин за Honda CRV 2007-2011 г., радио, Автомобилни Аудиоприемник с Докосване на екрана 9 инча,

BGN 3.00

Включване на резервната камера за нощно виждане.Не се притеснявайте за слепи зони или препятствия, дъждовни дни или автомивка на автомобила.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.FM-радио с 18 предварително инсталирани станции. Капацитивен сензорен екран, нежно докосване, висока чувствителност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашата подкрепа Hikity чрез съобщения.Когато включите предаване на заден ход, автомобилното радио спира всички функции до приключване на паркиране. 9-инчов огледало от закалено стъкло 2.【Автомобилна стерео система за Honda CRV】 Това е радио Honda, предназначени за модели на Honda CRV 2007 2008 2009 2010 2011., и за други модели на автомобили може да се наложи закупуване на допълнителни предпазни колани или комплект за арматурното табло. Необходими кабели се доставят в комплект, са лесни за монтаж и не изискват резитба на кабели.Главното устройство Android поддържа настройка на тапет / яркост / езици.Двоен вход USB-адаптер.Поддръжка на оригиналната функция за управление на волана колело.Поддръжка на оригиналната функция за управление на волана колело на автомобила, бърз клик и управление - следващата / последната, увеличаване / намаляване на звука, отстъпление / изключване.Онлайн отговор в рамките на 24 часа.Функция огледално Wi-Fi връзка или USB за Iphone (само Wi-Fi) и Android, голям екран, радио възпроизвежда всички функции на вашия телефон. Камера за обратно виждане с 12 светодиода -стандарт за водоустойчивост IP68, ясно нощно виждане, широк ъгъл на видимост 170 градуса.Поддръжка на огледално-рефлексен връзка с телефон Android / IOS. 1 х магнитола за Honda CRV 2007-2011 г.Тази 9-инчов автомобилна стерео система Android е предназначена за модели на Honda CRV 2007-2011 г.Поддържайте напълно автоматични, полуавтоматични или ръчно търсене на радио канали.

Подробности

Избор на клиенти