• Ново
Черно-бяло Вдъхновяващи Монтиране на изкуството В рамка - 7 Правила на живот, Мотивационен Платно, Стенен Декор, Положителни Цитати, Декорация на Хола, Подарък За Сп?

Черно-бяло Вдъхновяващи Монтиране на изкуството В рамка - 7 Правила на живот, Мотивационен Платно, Стенен Декор, Положителни

BGN 1.00

Добра мисъл, аз бях на снимки за обработка на картината, а след това го отпечата с помощта на цифрови технологии микроинъекции, а след това се циментира върху рамка от масивна дървесина.Готовият продукт изглежда много красиво. и може да украсяват пространството, така е създадена марката Pveror, направи много хубави подаръци приятел, семейството или любимия човек. ✔ МОТИВАЦИОННИ СТЕННИ ЩАМПИ РАЗМЕР : (12x16 инча) Надеждно опаковани в картонена кутия, включително и аксесоари за окачване, готов за подвешиванию. ✔ ИНТЕРИОР за БАНЯ : картини за баня в стената, независимо от това, излизаш ли ги в офиса, спалнята или хола, независимо от това, в какъв ти състояние, това е винаги ви напомня, че сте в центъра на вниманието, просто го направи. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : печат с висока резолюция върху платно, с високо качество, устойчивост на uv радиация, водоустойчивост, устойчивост на избледняване, лесен за почистване с кърпа. ✔ Опазване на околната среда и устойчивост : В настенном декор за спалня, който ние избираме, се използват непромокаеми, светостойкие платна и сертифицирани екологично чисти покритие, което осигурява на нашите артистични принтам страхотно качество и дълготрайност. ✔ Е ГОТОВО И ЛЕСНО вешается : Всеки стенен интериор в хола е опъната в твърда дървена дограма, опаковани в областта на сигурността, включително куки и други аксесоари, които лесно да се мотае. ✔ МОТИВАЦИОННИ СТЕННИ ЩАМПИ РАЗМЕР : (12x16 инча) Надеждно опаковани в картонена кутия, включително и аксесоари за окачване, готов за подвешиванию. ✔ ИНТЕРИОР за БАНЯ : картини за баня в стената, независимо от това, излизаш ли ги в офиса, спалнята или хола, независимо от това, в какъв ти състояние, това е винаги ви напомня, че сте в центъра на вниманието, просто го направи. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : печат с висока резолюция върху платно, с високо качество, устойчивост на uv радиация, водоустойчивост, устойчивост на избледняване, лесен за почистване с кърпа. ✔ Опазване на околната среда и устойчивост : В настенном декор за спалня, който ние избираме, се използват непромокаеми, светостойкие платна и сертифицирани екологично чисти покритие, което осигурява на нашите артистични принтам страхотно качество и дълготрайност. ✔ Е ГОТОВО И ЛЕСНО вешается : Всеки стенен интериор в хола е опъната в твърда дървена дограма, опаковани в областта на сигурността, включително куки и други аксесоари, които лесно да се мотае.Черно-бялата 7 правила на живот вдъхновяваща стенни живопис върху платно в рамка - един добър избор за вашия възлюбен, семейство, съученици, приятели или колеги.Украса Queen ' s Crown от черното злато може да дари за вашето семейство, приятели и партньори отлични идеи за рождени дни, сватби, годишнини, празници, Свети Валентин, подаръци за нов дом, Коледа, Нова година и др.

Подробности

Избор на клиенти