• Ново
Органайзер за бижута, Ковчег за бижута, Органайзер за Шкатулок за бижута, Калъф За Съхранение на Бижута, Изкуствена Кожа, Пылезащитная Защитно Витрина за Бижута с П?

Органайзер за бижута, Ковчег за бижута, Органайзер за Шкатулок за бижута, Калъф За Съхранение на Бижута, Изкуствена Кожа,

BGN 7.99

【Висококачествени материали】 Този ковчег за съхранение на бижута изработени от висококачествена изкуствена кожа и акрил материал, приятен на допир, много е здрав, няма мирис, пыленепроницаема и лесен за почистване.Има дълъг срок на служба. 【Дизайн прозрачен капак】 Витрина за бижута е проектиран с прозрачен капак за предотвратяване навлизането на прах, което ви позволява лесно да видите всички бижута в една кутия, удобно и бързо намиране на необходимите ви предмети.В същото време на него ще бъдат представени всички бижута в удобна, стилна и ясен начин. 【Чисти и спретнати Съхранение】Ковчег за бижута има 4 отделения и няколко прорезей за обеци за удобство на сортиране и прецизно съхранение, запазва всичките си бижута организирани. 【Идеален подарък】 Тази елегантна штабелируемая ковчег за бижута с опростен дизайн ще се превърне в идеален подарък за Свети Валентин, рожден ден и Коледа за вашата майка, приятелка, жена си, дъщеря си, и приятелите си. 【Широко приложение】 В кутия-органайзер за бижута достатъчно място за съхранение на пръстени, гривни, обици, колиета, обеци, заколок за коса, часа и т.н., при това пести място на бюрото ви.Органайзер за бижута, Ковчег за бижута, Органайзер за Шкатулок за бижута, Калъф за съхранение на бижута, изкуствена кожа, Пылезащитная Защитно витрина за бижута с прозрачен капак за обеци, колиета, гривни, часовници.Важна информация : 【Дизайн прозрачен капак】 Витрина за бижута е проектиран с прозрачен капак за предотвратяване навлизането на прах, което ви позволява лесно да видите всички бижута в една кутия, удобно и бързо намиране на необходимите ви предмети.В същото време на него ще бъдат представени всички бижута в удобна, стилна и ясен начин.【Чисти и спретнати Съхранение】Ковчег за бижута има 4 отделения и няколко прорезей за обеци за удобство на сортиране и прецизно съхранение, запазва всичките си бижута организирани.Параметри : Тип на продукта : Кутия за съхранение на бижута изделийматериал : изкуствена кожа, акрил Тегло : около 341 г / 12,0 унция. Съдържание на пакета : 1 х кутия за съхранение на бижута (само за аксесоари, 4 бр.).

Подробности

Item Type:
Jewelry Storage Box
Material:
PU Leather, Acrylic
Weight:
Approx. 341g/12.0oz
Package List:
1 x Jewelry Storage Box (4pcs Accessories in Total)

Избор на клиенти