• Ново
Украса с картички-съобщения, Колие ръчна изработка - Колие за момичета-Лъв, Като на момиче-Лъв, имам Три страни: на Тиха и Сладка Страна, Колиета ръчно изработени рож?

Украса с картички-съобщения, Колие ръчна изработка - Колие за момичета-Лъв, Като на момиче-Лъв, имам Три страни: на Тиха

BGN 18.66

Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.Комплектът включва : подарък кутия.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ гарантира удовлетвореността на клиентите. ▶ Това изискано полированное колие не оставя у него съмнение, на вашите истински чувства.Вечния СПОМЕН : нашите бижута приложен подарък най-високо качество със специално съобщение. ▶ Кабелна верига се регулира и е застегивается с помощта на закопчалка-пушка.Вечния СПОМЕН : нашите бижута приложен подарък най-високо качество със специално съобщение.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ гарантира удовлетвореността на клиентите.Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството.Това красиво колие и съществен картичка с послание непременно ще станат съкровище на сърцето на дъщеря си.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана.Изработени по поръчка в САЩ. ▶ При малък грижи наши бижута продължават дълго. ▶ Към всяка поръчка е приложен красив подарък кутия за свободно.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана. ▶ В очарователен дизайн думата "любов", написана игриво скорописным шрифт.ДЕТАЙЛИ ▶ Окачване, верига и всички компоненти са произведени с използване на висококачествени 18-каратово злато със златно покритие или студена хирургическа стомана със сребърно покритие.Окачване на разположение в обзавеждането е от бяло злато 14 карата или жълто злато 18 карата и включва 18-инчови верига с удлинителем дължина 4 инча и с карабинер.ЛЕСНА ЗА НАСТРОЙКА КАРТИЧКА МНЕНИЯ : Просто натиснете бутона "Настроите", за да добавите своята персонализация или снимката, а след това да завършите поръчката си.Комплектът включва : подарък кутия. ▶ Идва с карта-съобщение с надпис, като на първата фигура.

Подробности

Избор на клиенти