• Ново
Homoyoyo Детска Стая Кука за дрехи, Декоративни Куки за Закачалки за дрехи Многофункционална Закачалка В Океанското Стил Стенни Закачалка Морски Куки За дрехи Морски ?

Homoyoyo Детска Стая Кука за дрехи, Декоративни Куки за Закачалки за дрехи Многофункционална Закачалка В Океанското Стил

BGN 44.80

Монтиране на куката в морски стил - Произведени от дърво, този стенен монтаж на куката е стабилен, траен, стильен и силен, im Куки в морски стил за баня - Красив дизайн, с акцент върху качеството и внимание към детайла.ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ СТЕННИ е незаменим нещо за тези, които ценят декор на стените.ТРОПИЧЕСКА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - този продукт може да даде на своите приятели и близки.Те ще бъдат много доволни. Куки за дрехи в морски стил - повърхността на тези куки гладка, дрехи не е лесно да се скъса.Осъществяване на списък 1 х Кука Характеристики -Цвят : както е показано морски куки за ключове -Размер : 34,00 X10,00 X1,50 см. / 13,36 X3,93 X0 Органайзер за дрехи. -Материали : Дървени декоративни куки -Красив дизайн, с акцент върху качеството и внимание към детайла Закачалки за дрехи. -Изработен от дървен материал, различен здравина и продължителна употреба.Вие можете да бъдете спокойни, използвайки стенни куки плажна тематика. -Това е незаменим нещо за тези, които ценят монтиране на куката за декора на стените в морски стил. -Идеално подвесное украса на стена, врата, прозорец, както и закачалки за шапки с декор на витрина на магазин. -Този продукт може да даде като подарък за вашите приятели и близки.Те много ще се радваме Стенни закачалка.Описание на продукта Вдигане на закачалка за дрехи, Този стенен висулка е идеалното украшение с глоба изработка, изискан и модерен.стенен куки, Можете да ги използвате за украса на вашия дом, офис, кафене и навсякъде.стенни закачалка за шапки на Този обект представлява стенни закачалка за дрехи, направени от здрав дървен материал, лек, но солидна и трайни.

Подробности

Избор на клиенти