• Ново
JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка За Дрехи и Шкаф за обувки в Спалнята Кука За Хола Креативна Птица Стенни Закачалка За Шапки (Цвят: A)

JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка За Дрехи и Шкаф за обувки в Спалнята Кука За Хола Креативна Птица Стенни Закачалка

BGN 49.29

1. Избрания от екологично чист полимерна материал, фина текстура, кръгла и гладка, антикоррозийный, безопасен и без мирис. 2. Кука използва естествени елементи, свеж и елегантен, и може да се комбинира с различни стилове за украса на къщата. 3. Изискани цветя, изящна изработка, естествена и прозрачна текстура. 4. Размер : 19,6x7,1 инча, по ваш избор има два цвята : златен и цинобър. 5. Снабден с инструменти за монтаж, машина за бетонни пирони и терморегулиращи винтове, лесен за инсталиране. 1. Избрания от екологично чист полимерна материал, фина текстура, кръгла и гладка, антикоррозийный, безопасен и без мирис. 2. Кука използва естествени елементи, свеж и елегантен, и може да се комбинира с различни стилове за украса на къщата. 3. Изискани цветя, изящна изработка, естествена и прозрачна текстура. 4. Размер : 19,6x7,1 инча, по ваш избор има два цвята : златен и цинобър. 5. Снабден с инструменти за монтаж, машина за бетонни пирони и терморегулиращи винтове, лесен за инсталиране.Тегло на продукта : 1,1 килограма, Те не само ще ви помогне да въведе ред в дома си, но и ще стане една отлична възможност за демонстрация на вашите чаши, колиета и бижута.Име на продукта : Монтиране на куката за птици Материал изделия : смола Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т.н. Кратко описание : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Този продукт не включва други стоки, с изключение на стенни закачалки за дрехи.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.* Обикновено логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни.

Подробности

Избор на клиенти