• Ново
Рози от изкуствени цветя,Украса сапун,с Букет от рози,Букет цветя, Изкуствени Сапун за баня, Цветни, Роза, Букет от Розов сапун,Свети Валентин, Годишнина, Сватба, Под?

Рози от изкуствени цветя,Украса сапун,с Букет от рози,Букет цветя, Изкуствени Сапун за баня, Цветни, Роза, Букет от Розов

BGN 3.33

Той е чудесен за декор плотове за кухня, декор на масата в спалнята, селски дом декор. Това ще ви даде друго усещане, букет, този живот, елегантна и красива. 【Трайност красота】 Нашата концепция се основава на истински рози, тези розови цветя, изработени от ароматни сапуни, реалистични, като прясно отрязани градински рози.Те са трайни и служат за чудесен декоративен акцент.Те са трайни и служат за чудесен декоративен акцент. меко докосване и приятен аромат на внимателно подбрана дъх на бебето правят тези рози са по-елегантни и очарователни.Тези реалистични рози ярки и красиви през цялата година, никога не се нуждаят от поливане и слънце, никога не се нуждаят от дългосрочни грижи, никога не щеш, изглеждат като живи, облекчаване на поливане, подрязване и други неприятности. 【Вечна любов】 Прекрасна Роза - най-добрите думи за изразяване на любов, благословии, уважение. 【Широк спектър от приложения】Формата на тези сапунени рози с цветен аромат е реалистичен, красива, можете да ги използвате като декорация за подарък на приятели и роднини.Притежава висока степен на веселост и, в сравнение с цветя, може да се съхранява дълго време, особено подходящи за подаръци и бонуси, за да добавите романтична атмосфера в семейството.Идеален е за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, Женското ден, Ден на учителите, Коледа, Деня на благодарността, рождени Дни и годишнини и т.Този букет от рози е представен led гирлянди, гирлянди от led гирлянди могат да бъдат изработени със собствените си ръце, да имат различна форма в зависимост от вашите нужди и могат лесно да бъдат увити около рози и на други места, светлини могат да бъдат 3 различни модели, можете да изберете модел на подходящата за вашето настроение, например, свети постоянно, бавно угасват и трепти / мига.Това ще ви даде друго усещане, букет, този живот, елегантна и красива.

Подробности

Избор на клиенти