• Ново
MAYSSKQ Две Сладки на Фона на Рожден Ден, Сладко, Сладолед, Момиче, на Фона на парти по случай Рожден Ден, Понички, Кексчета, Банер, Бижута, Аксесоари (7x5 фута)

MAYSSKQ Две Сладки на Фона на Рожден Ден, Сладко, Сладолед, Момиче, на Фона на парти по случай Рожден Ден, Понички, Кексчета,

BGN 9.59

Размер : 7x5 фута / (82 инча x 60 см), с изключение на стойка, скоби и джоб за въдици.Тя се изпраща по пощата в сгънат вид.Материал : Винил фон Econ - безшевни, лек, издръжлив, не отразява светлина, сгъване, но не бива да се измие.Характеристики : Удобен дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.Не показва и не выцветший.Широко приложение : Този фон може да се използва като декорации за партита (детски душ, рожден ден, сватба, душ за младоженци, празник, кръщение и т.н.) с Други видове приложения : начало декор, тапети, покривката за маса и т.н. Топли съвети : Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Информация за опаковката : 1. Само един фон за PC (не включително джоб, отвор, стойка или скоби). 2. Безшевни, лек, не се отразява, здрав фон с дигитален печат с висока резолюция.Тя не светоотражающая и не выцветшая. 3. На този фон може да бъде издаден на парти (детски душ, BD, сватба, душ за младоженци, кръщение и т.н.) 4. На този фон се изпраща в сгънат вид.Ще бъдат малки заломы, ако искате да намалите тези заломы, моля, прогладьте обратна посока при по-ниска температура.За да се избегне евентуално увреждане на пара, моля, сложи слой суха кърпа между гръб и желязо.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ще реши проблема ви в рамките на 24 часа.

Подробности

Избор на клиенти