• Ново
RFME Коледна украса във вид на Елф, Скъпа Led Коледно Дърво с Дядо Елф, Коледна украса за празник, Украса за дома (Кафяв YV0036705) (Цвят: Розов Yv0036702)

RFME Коледна украса във вид на Елф, Скъпа Led Коледно Дърво с Дядо Елф, Коледна украса за празник, Украса за дома (Кафяв

BGN 50.35

【Носи късмет】 Коледно джудже и е идеално за декорация за коледната елха, което повишава празнични усещане, и може да донесе късмет и щастие в семейството. 【 Материал】 Десктоп украса Santa Elf изработено от тъкан материал, който е безвреден за околната среда и има дълъг срок на служба, така че можете да го използвате с доверие. 【Празничен подарък】 Сладък външен вид на коледните подвесного бижута е много популярен сред децата, а също така е идеалният избор за децата и приятелите си като подарък. 【Led лампа】 С помощта на led фоново осветление можете да поставите кукла на коледните джуджета на бюро, диван, библиотека, маса за хранене, нощното шкафче, за да украсят къщата през нощта. 【Широко приложение】 Украса под формата на джудже може да бъде окачен на коледна елха на стената, камина или прозорец, за да украсят дома, кът за сядане, работно бюро и да направи вашата стая топла и сладка.Функция : 1. [Ме] Коледно джудже и е идеално за декорация за коледната елха, което повишава празнични усещане, и може да донесе късмет и щастие в семью2. [Led] е С led подсветка, можете да го постави на бюро, диван, библиотека, маса за хранене, нощното шкафче, за да украсят къщата през нощта.3. [Неща], Изработени от тъканта материал, който е безвреден за околната среда и има дълъг срок на служба, така че можете да го използвате с доверие.4. [Празничен подарък] Сладък външен вид е много популярен сред децата, и също така е идеалният избор за децата и приятелите си като подарък.5. [Широко приложение] Може да бъде окачен на коледна елха на стената, камина или прозорец, за да украсят дома, кът за сядане, работно бюро и да направи вашата стая топла и сладка.Как да използвате : 1. Издърпайте изолационен лист от гнездото и управление на ключ за осветление с помощта на переключателя2. Продуктът може да се мотае Спецификация : Вид на продукта : Коледен гном Батерия : 3 клетъчна батерия-бутон LR1130 капацитет 150 ма (включени в комплекта) Размер на продукта : прибл. 35x9,5x6 см / 13,8x3,7x2,4 инча Материал : Плат + електронни компоненти Тегло : прибл. 49 g / 1,7 грама съдържание на Пакета : 1 х Коледна украса във вид на елф (включени в комплекта).

Подробности

Item Type:
Christmas Gnome
Battery:
3 x LR1130 button batteries with a capacity of 150mAh (Included)
Product Size:
Approx. 35 x 9.5 x 6 cm / 13.8 x 3.7 x 2.4 in
Material:
Cloth + electronic components
Weight:
Approx. 49g / 1.7oz
Package List:
1 x Christmas Gnome Decoration (Included) :

Избор на клиенти