• Ново
Закрит Кула от Котешки дърво, Котешка Кула за Закрита платформа за Котки на няколко нива за Игра Къщичка за домашни любимци, на Етажната собственост за Котки, Котеш?

Закрит Кула от Котешки дърво, Котешка Кула за Закрита платформа за Котки на няколко нива за Игра Къщичка за домашни любимци,

BGN 29.71

【Е Предназначен за игри с котки】 : Котешки дърво има стъпаловиден дизайн за лесно катерене, горната жердочку за наблюдение на прозореца, котешки хамак и просторна пещера за уютен котешки сън, а също и 1 когтеточку, обернутую натурален сизалем, за да нокти са доволни.Освен това, интерактивен окачен топката добавя допълнително ниво на забавление. 【Висококачествени материали, безопасни за домашни любимци】 : Произведено от висококачествен мек плюш, ПДЧ, естествен сезал, това е котешки дърво безопасно и полезно за здравето на вашата котка.Кратко плюшевое покритие осигурява максимален комфорт, удобна форма на хамак облегает огъване на тялото на котката, който е пълен с топлина и сигурност, тъй като, ако те са спели в ръцете на майка си. 【Трайна и стабилна】 : Голям и засилено дамско основа (19,6 "L x 11,8"H).Стабилност котешки къщички на дърво винаги е приоритет.Отдолу основата е завишена, за да се гарантира стабилността на целия котешки дърво, с квадратно шасито ще направи цялата дограма за катерене котка е по-устойчива.Осигурете на вашата котка безопасно място за игри и почивка. 【Лекотата на монтажа】 : Снабден с подробни инструкции за бърз и лесен монтаж; цялото оборудване и инструменти са включени в комплекта.Следвайки инструкциите, вашите котки, веднага могат да се насладят на собствената си територия.Размер на продукта : 19,6 "L x 11,8"H диаметър на котешки апартаменти : 11,8", височина котешки когтеточки : 15,7", това е достатъчно, за вашата котка може да се качи, царапаться и почивка. 【Дизайн със заоблени ъгли】 : Дизайн със заоблени ъгли предпазва котки или собственици, които често ги ползват, от случайно докосване до него и нараняване, което е благоприятно както за котки, така и за хората!Мулти-платформа, любящи домашни любимци могат да се насладят на гледката на различна височина.Е разположена в ъгъла на къщата, защото не заема място, така че можете лесно се монтира в пространството на стаята, а също и украса на дома. 1.

Подробности

Избор на клиенти