• Ново
Fyi, една чанта-портфейл за iPhone 14 Pro Max, който е Съвместим с MagSafe, калъф за телефон от изкуствена кожа, Защитен устойчив на удари калъф-книжка с панти капак с [картодържа?

Fyi, една чанта-портфейл за iPhone 14 Pro Max, който е Съвместим с MagSafe, калъф за телефон от изкуствена кожа, Защитен

BGN 2.00

[Съвместима модел], Специално предназначени за i Phone 14 Pro Max 6,7 инча 2022.Съвместим със зарядно устройство Magsafe и други безжични честота устройства.Изработен от висококачествена изкуствена кожа.Най-високо качество и ръчна работа гарантират вашия нов i Phone цялостна защита на 360 °. [Отделения за карти] fyi, една чанта-портфейл с притежателите на карти, предназначени за това, за да можете да поставите в него дебитна карта, кредитна карта или документ за самоличност на пътя. [Защита от военен клас] Защитен калъф от военен клас, тествани по капка, ще защити вашият i Phone от драскотини и падане.Точен отвор улеснява достъпа до всички портове и контроли. [Стилен дизайн] Лек и удобен в джоба си, благодарение на което той ще стане част от вашите ежедневни облекла.Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат. [Купувайте с увереност] Идеалният подарък за рожден ден, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа.Гаранция за качество на една година.Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите седалките, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.

Подробности

Избор на клиенти