• Ново
Ветеринарни Чаши BixDori, Чаша за ветеринарен лекар, Персонализиран подарък Ветеринар, Индивидуална Бяла Чаша Ветеринарен лекар 11 грама или 15 грама, Подаръци За Кафее?

Ветеринарни Чаши BixDori, Чаша за ветеринарен лекар, Персонализиран подарък Ветеринар, Индивидуална Бяла Чаша Ветеринарен

BGN 0.33

[ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако се нуждаете от някаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. и 15 грама.Тази новост, бяла ветеринарна кафеена чаша, ще се превърне в идеален подарък за всеки човек за всеки повод. и 15 грама.Дизайн с професионален печат върху двете страни на чаши, всеки да може да види, зашеметяващи графики, независимо от това, с дясната ръка се или левичар.Те също така могат да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЧАША] : Кафеена чаша Veterinarian In Progress white е изработена от висококачествена керамика, твърда и лъскава.[Персонализиран подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша Veterinarian In Progress ще стане страхотен и полезен подарък за ветеринарен техник, от ветеринарен лекар, любител на животните, лекар, семейството, приятелите, колегите или близките си.За ваше удобство може да използвате микровълнова печка и миялна машина.Разработени подаръци за всеки повод, рожден Ден, абитуриентски бал, Коледа, Благодаря. ☞ Ако имате някакви въпроси или притеснения относно покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Те също така могат да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина. [Персонализиран подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша Veterinarian In Progress ще стане страхотен и полезен подарък за ветеринарен техник, от ветеринарен лекар, любител на животните, лекар, семейството, приятелите, колегите или близките си.Направете най-добрият подарък под формата на чаши : Ако търсите подарък за рожден ден или на почивка, СЕ ОБЪРНА НА АДРЕС. [Размер опции] : Тази керамични кафеена чаша се предлага в 2 размера, 11 грама. Компактен размер удобен за носене навсякъде, на работа, на път, на лагер, на плажа и т.С помощта на новите технологии на печат, отпечатък, не ще бъде лесно отлепване или выцветать.

Подробности

Избор на клиенти