• Ново
Андаз Прес 11 грама. Кафеена Чаша, Подарък за рожден ден на мъже на възраст 85 години, Дизайн на бутилки с уиски, 1 опаковка, Идеи за подаръци за 85-ия рожден ден на Брат с?

Андаз Прес 11 грама. Кафеена Чаша, Подарък за рожден ден на мъже на възраст 85 години, Дизайн на бутилки с уиски, 1 опаковка,

BGN 2.00

В комплекта са включени : 1 кафеена чаша в кутия за подарък, разработена Andaz Прес. размер : побира 11 грама от любимия си чай, кафе или напитка.МАТЕРИАЛ : керамика, защитена от uv, отговаря на изискванията на FDA.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.За да е вашата чаша изглеждаше невероятно, силно се препоръчва да се мият ръцете.ИДЕАЛНО за това, да дадем на своите приятели и семейството си на рожден ден, като коледен подарък или просто така.ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВАН ПОДАРЪК : Всяка чаша внимателно опакован в здрава бяла подарък кутия.Те гарантирано ще пристигнат живи и здрави и ще бъдат готови за предаването.МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА в МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА И съдомиялна машина : Отпечатано в САЩ отлични устойчиви мастило, които никога не изчезват и не губят своя блясък.В комплекта са включени : 1 кафеена чаша в кутия за подарък, разработена Andaz Прес. размер : побира 11 грама от любимия си чай, кафе или напитка.МАТЕРИАЛ : керамика, защитена от uv, отговаря на изискванията на FDA.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.За да е вашата чаша изглеждаше невероятно, силно се препоръчва да се мият ръцете.ИДЕАЛНО за това, да дадем на своите приятели и семейството си на рожден ден, като коледен подарък или просто така.ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВАН ПОДАРЪК : Всяка чаша внимателно опакован в здрава бяла подарък кутия.Те гарантирано ще пристигнат живи и здрави и ще бъдат готови за предаването.МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА в МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА И съдомиялна машина : Отпечатано в САЩ отлични устойчиви мастило, които никога не изчезват и не губят своя блясък.

Подробности

Избор на клиенти