• Ново
Реколта Бижута на Хелоуин-27 бр. Реколтата, Бижута за Хелоуин, Черна Котка, Тиква, Подвесная Дървена Табела, Ретро Декор с Изрези за Хелоуин (Ретро Хелоуин)

Реколта Бижута на Хелоуин-27 бр. Реколтата, Бижута за Хелоуин, Черна Котка, Тиква, Подвесная Дървена Табела, Ретро Декор

BGN 3.33

?【РЕКОЛТА】Ще получите 27 бр. дървени декорации за Хелоуин реколта стил и въже, във всеки де има дупки, така че можете да използвате въже, за да се закача за нея навсякъде, за да празнуват Хелоуин. ?【УНИКАЛЕН】 Внимателно разработени от 9 различни стилове дървени орнаменти, в тях присъстват класически елементи на Хелоуин.Те ще привлекат вниманието на вашето дете и ще направи своя Хелоуин незабравим и прекрасен. ?【КАЧЕСТВО】 Ретро-украси за Хелоуин са изработени от висококачествена дървесина, издръжливи и дълготрайни, нежни и безопасни, не съдържат вредни вещества и миризми, имат по-дълъг живот.Моля, бъдете сигурни, че го купя. ?【ПРИЛОЖИТЕ към】 Много подходящи за декорация на вашия дом навсякъде, украса от тиква дърво може да виси по клоните на растения, също така може да окачите на стената или вратата, те са много атрактивни и са обичани от деца и възрастни. ?【УСЛУГИ】 Ако имате някакви въпроси за старинни дървени вывесках на Хелоуин, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим по-добро обслужване. ?【РЕКОЛТА】Ще получите 27 бр. дървени декорации за Хелоуин реколта стил и въже, във всеки де има дупки, така че можете да използвате въже, за да се закача за нея навсякъде, за да празнуват Хелоуин. ?【УНИКАЛЕН】 Внимателно разработени от 9 различни стилове дървени орнаменти, в тях присъстват класически елементи на Хелоуин.Те ще привлекат вниманието на вашето дете и ще направи своя Хелоуин незабравим и прекрасен. ?【КАЧЕСТВО】 Ретро-украси за Хелоуин са изработени от висококачествена дървесина, издръжливи и дълготрайни, нежни и безопасни, не съдържат вредни вещества и миризми, имат по-дълъг живот.Моля, бъдете сигурни, че го купя. ?【ПРИЛОЖИТЕ към】 Много подходящи за декорация на вашия дом навсякъде, украса от тиква дърво може да виси по клоните на растения, също така може да окачите на стената или вратата, те са много атрактивни и са обичани от деца и възрастни. ?【УСЛУГИ】 Ако имате някакви въпроси за старинни дървени вывесках на Хелоуин, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим по-добро обслужване.

Подробности

Избор на клиенти