• Ново
Cabilock 2 бр. Креативна Бельо Изискана Посуда, Имитация на Цветове, Аксесоари за Бродерия, Украшения За Вечеря, Сватба, Кърпа във формата На Тъкани Маса, Обтегач За Вече?

Cabilock 2 бр. Креативна Бельо Изискана Посуда, Имитация на Цветове, Аксесоари за Бродерия, Украшения За Вечеря, Сватба,

BGN 2.33

Държач за кърпички : Светли пръстени за салфетки ще прославят вашия бюро за официални случаи или ежедневни събирания, ще прославят вашия маса и допълват поднасянето.Хотел : Това е пръстен за салфетки с рози е подходящ за сватбени тържества, вечери, годишнини, Коледа, Нова година, Деня на бащата, на майката, Деня на благодарността, пикници, партита, събирания и много други.Пръстени за салфетки с цветя : ще придадат на вашия вечеринкам повече елегантност и романтика, подходящ за специални случаи или.Декоративен държач за кърпички : луксозно допълнение към сервировке плот, за дома, хотела, ресторанта, бара.Декоративни пръстени за салфетки : Изработени са от висококачествен материал за продължителна употреба.Държач за кърпички : Светли пръстени за салфетки ще прославят вашия бюро за официални случаи или ежедневни събирания, ще прославят вашия маса и допълват поднасянето.Хотел : Това е пръстен за салфетки с рози е подходящ за сватбени тържества, вечери, годишнини, Коледа, Нова година, Деня на бащата, на майката, Деня на благодарността, пикници, партита, събирания и много други.Пръстени за салфетки с цветя : ще придадат на вашия вечеринкам повече елегантност и романтика, подходящ за специални случаи или.Декоративен държач за кърпички : луксозно допълнение към сервировке плот, за дома, хотела, ресторанта, бара.Декоративни пръстени за салфетки : Изработени са от висококачествен материал за продължителна употреба.Пратката включва 2 x пръстени за салфетки Характеристики -Размер : 7,50 X6,00 X4,00 см/2,95 X2,36 X1 Розови пръстени за салфетки. -Материал : Плат, бельо обтегач за хотелски салфетки -Използване на висококачествени материали за застежек за салфетки продължителна употреба в хотела. -Добре се отразява елегантния стил на собственика, фини и красиви Изящни пръстени за салфетки. -Цвят : Розово слама човек пръстен за салфетки -Имитация на дизайна на бижута във формата на цвете роза - елегантни и висококачествени сватбени пръстени за салфетки. -Набор от високите и елегантни пръстени за салфетки не само ще ви позволи да прекарате време за вечеря, но и ще направи впечатление на вашите гости обков за салфетки във формата на рози. -Много подходящ за ресторанти западна кухня, ресторанти от висок клас, у дома и е подходящ за украса на официална маса и маса за отдих, Свети Валентин, сватба и други поводи могат да бъдат обков за пръстените за салфетки.Описание на продукта Пръстен за салфетки от ратан ще Можете приятно да вечеря със своите семейства, приятели и гости с тази прекрасна украса за маса във формата на рози. Пръстени за салфетки от ратан Красиви, модерни, елегантни и нежни катарами за салфетки, изработени от добро тъканта на материала, можете да ги използвате дълго време.

Подробности

Избор на клиенти