• Ново
Детски Обяд-Бокс, Чанта-тоут с Акварельной изолация под формата на Лисици за момичета и Момчета, Хладилник Чанта-хладилник с пагон, Водоустойчив Контейнер за приго?

Детски Обяд-Бокс, Чанта-тоут с Акварельной изолация под формата на Лисици за момичета и Момчета, Хладилник Чанта-хладилник

BGN 13.33

❤ Голям капацитет : 10,5x3,5x9,5 инча.В тази чанта за обяд има основен джоб и достатъчно места за контейнери за закуски, салфетки и прибори за хранене. 1 мрежест джоб за лесен достъп до бутилките с вода или соковым напитки. ❤ Приложимо възрастова ниво : над 3 години, в екологично чист материал. ❤ Лесно почистване : Материал за този пакет за обяд - Оксфорд тъкан, която лесно петно и драскотина, а също така тя е много здрава.Лесен за почистване, просто внимателно избършете. ❤Изолиран пакет за обяд : този пакет за обяд се използва висококачествена изолирано алуминиево фолио, която ще запази храната свежа / топла / студена за няколко часа. ❤Идея за подарък : Тази чанта за обяд може да се използва като чанта за обяд в детската градина, чанти за пикник, продуктовата чанта, подходяща за деца и юноши.Идеален подарък : Тази чанта за обяд - най-добрият избор за децата си или за вас самите е за ежедневна употреба, например, в училище, в детската градина, на пикник, на работа.Перфектен размер : лека чанта за обяд е с размери 10,5 х 3,5 х 9,5 инча.Този детски обяд-пакет е подходящ, както за обикновения обяд-бокс, така и за контейнер за обяд.Множество джобове : Ние предлагаме голямата чанта, в която има достатъчно място за храна и закуски, както и мрежест джоб за ястия и напитки.Модерен дизайн за децата : Тази чанта за обяд има дръжка и регулируеми презрамки отгоре за по-удобно носене.Сладък дизайн : Този пакет за обяд има красив и симпатичен модел, който можете да дадете на децата си, на приятелите си, на които той много хареса.

Подробности

Избор на клиенти