• Ново
Множество Плоска чанта за обяд Inroserm с Алуминиево Фолио и дръжка, Изолирано Чанта за Обяд, за жени, Мъже, деца (Denim Blue)

Множество Плоска чанта за обяд Inroserm с Алуминиево Фолио и дръжка, Изолирано Чанта за Обяд, за жени, Мъже, деца (Denim

BGN 3.00

【ОТЛИЧНО качество и материал 】 Нашата чанта за обяд е изработена от оксфорд. грязезащитная и лесен за почистване.Идеалната топлоизолация, вътрешна обшивка е изработена от хранително-вкусовата алуминиево фолио, което осигурява отлично запазване на студа. 【Перфектен размер】 Размер : 10.4x7.9x2.75 инча.Бихте могли да поставите вашия контейнер за ланча, заедно с лъжица и вилица.Стилен дизайн чанта за обяд с вътрешна изолация от фолио illumium.Лесни за почистване. 【Многофункционалност】 Здрави дръжки добре направена и здраво закрепена.Мека кърпа удобно да държат в ръцете си. 【Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ】Изолирано модерна чанта за обяд ще отговарят за това, за да се отдаде на вашия обяд в офиса, в парка или някъде другаде. 【Безупречно обслужване】 Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в продължение на 26 часа. 【ОТЛИЧНО качество и материал 】 Нашата чанта за обяд е изработена от оксфорд. грязезащитная и лесен за почистване.Идеалната топлоизолация, вътрешна обшивка е изработена от хранително-вкусовата алуминиево фолио, което осигурява отлично запазване на студа. 【Перфектен размер】 Размер : 10.4x7.9x2.75 инча.Бихте могли да поставите вашия контейнер за ланча, заедно с лъжица и вилица.Стилен дизайн чанта за обяд с вътрешна изолация от фолио illumium.Лесни за почистване. 【Многофункционалност】 Здрави дръжки добре направена и здраво закрепена.Мека кърпа удобно да държат в ръцете си. 【Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ】Изолирано модерна чанта за обяд ще отговарят за това, за да се отдаде на вашия обяд в офиса, в парка или някъде другаде. 【Безупречно обслужване】 Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в продължение на 26 часа.

Подробности

Избор на клиенти