• Ново
Студио Oh! Случайна кафеена чаша Моите любими неща - Чаша от неръждаема стомана с Тегло 15 грама Запазва напитките топли или студени в продължение на няколко часа - Ун?

Студио Oh! Случайна кафеена чаша Моите любими неща - Чаша от неръждаема стомана с Тегло 15 грама Запазва напитките топли

BGN 10.66

Нашата готина кафеена чаша с оригиналния модел на чашата, нежно-пастельного цвят ще задоволи дневната си доза кафе, чай, какао или други напитки.Множество чашата за кафе ще се превърне в стилен и забавен подарък за рожден ден за най-благоприятни за околната среда на жените и на мъжете в живота си.Елегантен дизайн на нашите чаши за пътуване ще изглежда чудесно на масата в кухнята или на друго място, където вие го поставите.Тази чаша с двойни стени от неръждаема стомана, предотвратява образуването на конденз и пригорание, като поддържа напитките топли или студени в продължение на няколко часа.Случайна кафеена чаша с обем от 15 грама с дръжка и капак с непроливающейся пързалка е с размер 4,875 инча в час; може да се мие само на ръка, да не се замразява и не се използва в микровълнова печка.

Подробности

Избор на клиенти