• Ново
Ръчна дюза за душ с маркуч и плетене на една кука: Накрайник за душ с високо налягане, 5 настройки, Земни съвети MAYYAYA - Голяма група, накрайник за душ с висок дебит, вгр?

Ръчна дюза за душ с маркуч и плетене на една кука: Накрайник за душ с високо налягане, 5 настройки, Земни съвети MAYYAYA

BGN 68.27

Един накрайник за душ, Една кука и Един Маркуч в кутия. В случай на възникване на някакви проблеми при използването на тази дъждовна накрайник за душ, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.✅【Луксозен ръчен душ с 5 настройките】 накрайник за душ Mayyaya с ръчен пистолет с 5 режима : мощен мъгла, силен дъжд, пулсиращ масаж и т.Подходящ за всеки стандартен душата. Сверхгибкий подсилени маркучи от неръждаема стомана с дължина 5 метра предоставя сверхгибкую обсега и мобилност.Може да се използва като горна или ръчен душ, ергономична дръжка, струя за лесно почистване и предотвратяване образуването на вар. Лесно инсталиране ръчна дюза за душ с маркуч за броени минути, без да се изисква вик; Универсална резба G1 /2 " е подходящ за всеки стандартен душ тръби, скоба, удължител или филтър. ✅【 Здрав / материал премиум-клас】 накрайник за душ Mayyaya високо налягане, изработени от висококачествена ABS-материал и се използва високотехнологичен процес хромирования, който е изискан, лек, траен и сигурен. Водата във всеки режим се получава фина, гъста и хомогенна, което прави кожата мека и удобна. В случай на възникване на някакви проблеми при използването на тази дъждовна накрайник за душ, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ✅【Лесно свързване без използване на инструменти】 Не е необходимо предизвика вик. Лесно инсталиране ръчна дюза за душ с маркуч за броени минути, без да се изисква вик; Универсална резба G1 /2 " е подходящ за всеки стандартен душ тръби, скоба, удължител или филтър. ✅【 Здрав / материал премиум-клас】 накрайник за душ Mayyaya високо налягане, изработени от висококачествена ABS-материал и се използва високотехнологичен процес хромирования, който е изискан, лек, траен и сигурен.

Подробности

Избор на клиенти