• Ново
AliRobam Шапка, Перука Къса бейзболна шапка, Перука с Предварително Скрученными цвят на косата Омбре Кафява Страст Обрат Удължаване на Коса от Синтетични Къдрава Завъ?

AliRobam Шапка, Перука Къса бейзболна шапка, Перука с Предварително Скрученными цвят на косата Омбре Кафява Страст Обрат

BGN 19.19

Подходящите случаи : идеален за активна почивка, не е нужно да се притеснявате за слънце, а след това да отидем на пазар или на други видове дейности на открито, когато носиш тази шапка-перука.Полезно е да избягват силна слънчева светлина през лятото, може да предпази главата от вятър през зимата, също така е подходящ за пролетта и есента. Директна доставка от завода, добро качество, ниска цена.Лек и супер мекота, не спутывается, няма мирис, изглежда естествено и стилно.Също така е подходящ за концерти, тематични партита, посещения на Хелоуин, cosplay, и т.Също така ще хубави подаръци за вашите приятели и семейство.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!.Шапка дишаща. Перука не се нуждае от често миене, но за него трябва редовно да се грижи. Моля, обърнете внимание : поради груба доставка перука, може да бъде не по кръгла или пухкави.Перука е много проста в чорап.

Подробности

Избор на клиенти