• Ново
ANONLYLUX Бесклеевой къси вълни Перука От Човешки Косъм, Предварително Откъснато 13x4, Обемна Вълна, Перука, за Дантели, за Черни Жени, Свободна Част, Бразилски Косата Рем?

ANONLYLUX Бесклеевой къси вълни Перука От Човешки Косъм, Предварително Откъснато 13x4, Обемна Вълна, Перука, за Дантели,

BGN 111.99

Сухота ще доведе до чупливост. След измиване е задължително навлажняване на косата, когато са мокри.Най-естествената линия на растеж на косата - това е предварително расчесанная линията на растеж на косата с обесцвеченными поредици.Гума капачка, предназначени за засаждане на гъста и комфорт, което позволява носенето на устройството.Може да се къдри и прави различни прически.Ако косата е силно спутываются, първо распутайте ръцете си, преди да вържете. Обикновено може да се използва само климатик и да използвате шампоан, ако за няколко укладок на косата ужасно много прах или химични средства.Тя е мека, не спутывается, не се разпада.Нашият екип за обслужване на клиенти е готов да ви помогне.когато, не спутывается.Дантела светло кафяв цвят.Добре е, лесно се инсталира и за него е лесно да се грижи.Най-добрите услуги : бърза доставка в рамките на 2-7 работни дни.Всяко излагане на топлина може да увреди косата.Еластичната шапка с вградени 2 регулируеми джапанки и 3 расческами.Няма въшки.Размер шапки : средно (22,5 инча), среден размер, подходящ за повечето размери на главата.Истинската плътност 150% : без мушек, отпред не лысеет. Премахване на перука от, сложи го в копринена торбичка за коса не попадне прах, и съхранявайте го на място. При миене на перука с дантелен завършек "обемна вълна" не отжимайте и не търкайте косата.Косата на бебето наоколо.След това поставете перуки, изработени от човешка коса на поставка за перуки и ги оставете да изсъхне на въздуха.Буйни и естествени, меки и чисти. 100% човешка коса, естествени и здравословни. перука в дантели от свободната част на 13х4, може да се разделят в никакъв случай.Гребени могат по-добре да записваме перуки и решаване на проблеми на открито.Сърцето и душата.Предварително выщипанный косата е естествен.Включете го в нормален режим и дайте вашите парикам от човешка коса на дантели 13x4 да се отпуснете. перуки с предна част от дантела с плътност 150%.Могат да бъдат боядисани във всеки цвят.Мека и копринена.Не спутывается. 100% бразилски човешка коса.Натурална, тъй като вашата собствена коса.Еластични, леки, не са добри.Може да се боядисват, белина, къдри, изправяне и да направи префасонира по своему.Лесно се поставя, е подходящ за начинаещи, подходящ за различни случаи.Нов модерен дизайн, цвят сини вълнообразни перука-боб.Без химически процес, здрави.Моля, дръжте косата си влажна и готова за полагане, когато те ще ви трябват.Може да бъде със средна или страничната част.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Погрижи се за перуки от естествена коса на дантели, като за своите естествена коса. Гладка и копринена, да не хвърли и не спутываются.Материал : 100% необработен бразилски коси 12 A Virgin.От наистина висока плътност принцип почти не виждаш линии на пистата.Шапка с дишаща мрежа ~ по-дишаща, комфортна и мека.Средният размер на шапка за перука е 22,5 инча, който може да се регулира в зависимост от плътността.

Подробности

Избор на клиенти